< Till bloggens startsida

-Tour de ski

Sitter och tittar på skidor, det måste va de bästa alltså! Väntar på att klockan ska ticka fortare. Och för er som undrar tänkte jag inte göra någon summering av 2011, för det första, alla andra gör det, för det andra, det är bara för er att titta i arkivet om ni så skulle känna för att få reda på vad jag har haft för mig det senaste året ifrån juni iallafall. Big hug!

En bild från tidigare idag.

-Gott nytt år på er!

Godmorgon & Godmiddag vänner!
Vaknade i lite halvpanik för att klockan hunnit bli elva innan mamma kom in och väckte mig. Det är väldigt sent för att var jag, mig. (Vilket ord ska det vara?! Jag, Mig... Äh jag kör på båda!) Hoppade upp på direkten, slängde i mig frukost till någon One Direction låt. Insåg att jag inte hade bråttom till något, så tog med mig kamran ut och skulle fotografera lite frost som jag aldrig annars hinner med.. Pfft! För det gick ju jätte bra! Jag bjussar på två av bilderna iallafall.

-Mobilblogg: 1D

One direction får sällskapa mig inatt <3
image description

-Demi Lovato

Hur underbar röst har inte människan?! Helt otroligt, det är LIVE också! Kan inte annat än vara grymt avundsjuk.

- Thailand Tup/Chickan Island 7/12-2011


-

You can lie to my face, but not to my heart.

-Thailand Ao Nang 6/12-10/12-2011


-Before I die


-Glitter

Jag som gått och sagt att jag vill ha något guldigt och glittrigt på nyårsafton. Och titta vad jag hittade! Tror ni hon skänker den till mig? Ja jag är seriös!! GULD OCH GLITTER<3

-Thailand Nai Yang 4/12-6/12-2011


-4 Instagram bilder


-

Jag ska blogga, med det går inte att ladda upp bilder för tillfället. Så jag återkommer när bilduppladdaren ger med sig och börjar fungera! :)

-Stay

Well it's good to hear your voice
I hope your doing fine
And if you ever wonder,
I'm lonely here tonight
Lost here in this moment and time keeps slipping by
And if I could have just one wish
I'd have you by my side

Well I try to live without you
The tears fall from my eyes
I'm alone and I feel empty
I'm torn apart inside

-godjul

Godjul på er där ute! :D bjuder på två bilder på migsjälv med dagens frisyr och så återkommer jag i morgon med julklapparna som jag gissar att ni vill se? :) ha en fortsatt trevlig julafton!
image descriptionimage description

-jullov

Godmorgon folket!
Idag får jag JULLOV! Och det ser jag fram emot x1000! Sova länge, åka ner till Skåne eller få besök från Skåne, julafton, byta julklappar med kompisar och äta en massa god mat! Jag tror det kommer bli riktigt bra!
Just nu har jag ett wett stort problem, (sa någon i-landsproblem?!) jag har absolut inget att ha på mig en dag som denna... Så det är väl bara för mig ärr stoppa in näsan längst in i garderoben för att se om det finns något lite finare där inne.. Ge mig ett lycka till! Jag får vara tråkig i några timmar och skita i en bild,men den kommer när jag slutat och fått tag i en riktig dator. När fick/får ni jullov?

-Hemma och det suger

Hejsan alla fina och fula!
Jag är hemma och allt är toppen. Skulle jag vilja säga, men om jag skrev så skulle det var en stor fet lögn. Sover igenom dagarna i skolan, mitt rum är rent av kaos, ska tydligen ha något 80-tals tema i morgon i skolan(jodetärjagsomfortfarandeinteharkläder), JAG VILL SOVA OCH TRÄFFA HANNA!!!!!!! Allt är kaos! Men nu vet ni, jag lever, jag är hemma, jag ska börja blogga igen, bilder kommer såfort dom har gått igenom en liten redigering. pussochkram!

-jagvillhadendär!!!!

Jag kör en fin delning via en bild. Smart ide Johanna! Http://fransson.myshowroom.se är sidan nicka klicka er in på! Men låt mig vinna!
image description

-Thailand here we come

Uppdateringen är på noll och så lär det förbli i två veckor framöver, för i morgon lyfter planet mot Thailand!!!!! När jag kommer hem har jag förhoppningsvis fullt med inspiration och massor med bilder! Med det säger jag puss och hej!

RSS 2.0