< Till bloggens startsida

15:06 31-07-2011

Sådär! Då är jag back on track igen. Som jag nämt förut har jag och min lilla familj vart i Stockholm i två dar. Kom hem igårkväll så jag hade absolut ingen lust med att logga in här och skiva nått ointressant... Jag får senare om jag lägger upp några bilder från DNgalan under kvällen. Jag måste bara säga att motivationen är på topp och jag har aldrig vart mer träningsugen! Kanske tar någon runda ikväll om jag orkar. Men nu, dax för jobb! Så vi ses senare, tjaooo!

På bussen

Och nu har jag kommit på bussen till viken igen, väntar mig inte precis någon skön resa då det är minst 40 grader på bussen, och jag skojjar inte! Har haft det jätte kul med kusinen min, kul prick dedär asså! :* Och den lilla skruttan kan snart cykla oxå efter en veckas hårdträning! Blir inte mer text i dethär inlägget då internet är sjukt segt! Fast vad hade jag väntat mig igentligen?! Hoppas ni har det skönare än mig! Puss och kram skumbanan!

Besöksrekord

Bara för att jag inte har nått att skriva om i dagens inlägg så kan jag ju passa på att säga att jag hade besöksrekord i fredags, jag gissar att det var syrrans länkning som gjorde susen... Hehehe en liten fuskare är jag allt!

22:44

Glömde nästan bort bloggen idag, om man nu får säga att man glömde bloggen... Men ärligt talat har jag inte suttit still mycket idag, när lillkusin går i 180 är det bara att försöka hänga med! Har hunnit med bad i poolen, bak, ballonguppblåsning (stavas det så?), Uno-spel och en hel del annat så jag hoppas att ni förstår varför jag inte har bloggat tidigare idag. Jag åker hem på onsdag, men sen på fredag åker jag upp till Stockholm och dngalan och kommer hem lördag gissar jag på. Men efter det lovar jag att det kommer komma lite fler bilder i bloggen. Jag själv tycker att det blir skittråkigt rent ut sagt utan bilder, gissar att jag tycker som er?

16:36

Har precis varit och handlat med moster och kusin, annars är det full rulle hela dagarna. Som ni märker kommer det inte upp några bilder på bloggen, trög som jag är fattar jag inte hur man lägger upp bilder från "paddan" så ni blir utan, jag tror ni klarar er ;)

Sitter i bilen

Sitter i bilen och ska skjutsa tillbaka kusin och jag hänger med och stannar hos henne några dagar. Jag har nog sprungit ett maratonlopp dom senaste dagarna, men nu kan hon snart cykla så det var värt det! :) Det blir bara dethär inlägget idag, så vi ses senare!

Tjenare och godmorgon!

Här är det full rulle redan, kusin är i full gång och busar med lillskruttan dvs lilla vovven. Ingen lugn stund här inte! Men det är alltid lika mysigt att ha henne här. :) ni får ingen bild i detta inlägg för skriver från "paddan" och har inte listat ut om det går att lägga in bild här eller inte... Heheheh Det där jag skrev om att inte blogga på ett tag, glöm det... Jag ska lyckas klämma in något eller några inlägg per dag:) kram kram!

Är med och tävlar hos Hanna :)

Är med och tävlar hos Hanna, temat är sommarbilder och vad kan passa bättre än en bild på en skalbagge eftersom det finns fullt av dom på sommaren!? ;)

Cypern del 3 (Systers bilder, oredigerade)

http://josefineaspeteg.webblogg.se

tomt här ett tag framöver

Kan säga att det kommer nog inte bli så bra bloggning nu dom närmaste dagarna då kusin är här, sen åker jag med hem till henne några dagar, har tid och ork, men det lär bli lite enformigt ifall jag skulle skriva :) titta in någon gång ibland o titta till när jag är tillbaka, gissar på nästa vecka någon gång :) kommer snart upp några cypern bilder, en header ska komma upp så fort jag hinner göra en oxå :)

Ingen bloggning idag

Ingen ork till att blogga idag så jag låter det vara, lär ju bara bli ointressant om jag skriver ;) är tillbaka i morgon så ses! :) kramen

Bakdag

Idag har jag inte gjort så mycket för världen. Till frukost bakade jag mig några scones och i eftermiddags drog jag ihop några cupcakes. Dom vart riktigt lyckade enligt mej! Imorn hämtar vi lillkusin som stannar några dagar, riktigt trevligt! :)

iPad

Det som kom med posten var en iPad! :D Är rätt glad asså! Fast börjar undra vem som är gladast syster eller jag, hon är som fastklistrad. Tänkte passa på att visa min WeSC hörlurar också som snälla mammi o pappi hade köpt till mig när syster och  jag kom hem från Cypern.

Paketet som kom med posten (fulaste rubriken jag sett!)

Mitt paket kom med posten igår, och gissa vad glad jag blev! :D haha ni vet fortfarande inte vad det är men jag lovar att det kommer upp bilder i ett inlägg någon dag snart. Ska boara ta några bilder som ser lite vettiga ut hehe.

Cypern del 2 (det vart bar två bilder denna gång)

Syster

sover hos beckan...

Sover hos beckan så bilderna jag lovade kommer imorn :) alltså ingen uppdate idag ;)

regn,regn och åter regn

Kul väder om man ska prata om de. Allt är bara grått, trist och blött! Men just nu gör det mig ingenting sitter och  väntar på ett paket som kommer med posten (troligen på måndag men ändå!) den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge sägs det ju! Tog en sväng med familjen till Tovehult idag, riktigt mysigt! Efter det stannade vi till vid godishuset för lite gooodis :) Kan säga att jag har varit proppmätt hela dagen idag! Har ätit i mängder, men man lever bara en gång ju! Flera Cypernbilder kommer imorn, men slänger med en bild på syster och mig för att liva upp inlägget lite sådära. Puss

Min senaste vecka i bilder (Cypern del 1)


Ute på äventyr


Det står helt still...

Det står helt still i huvudet just nu, men vi försöker väl ändå. Igår var det fullt upp och därmed ingen tid för bloggen. Drog ner till stan med en kompis och mötte sen uppen annan liten friend för att köpa present till Beckis och Linnea som fyllt år. Sen på kvällen vare lite bad, film och pizza som stog på schemat hos tjejorna! Great! Okej, inlägget vart lite rörigt... hehe grattis till er som orkade läsa! ;)

RSS 2.0