< Till bloggens startsida

-14.45

Satt just och tittade igenom gammla bilder, och jesus! Mitt hår, hur fort har det växt igentligen?!

- a sunset autumn sky


-mobilblogg

Min lilla frukost idag.
image description
iPad 2+instagram

-godmorgon

Om jag kikar i springan mellan rullgardinen och fönstret så ser det ut som att vädret är på topp! Och där vart jag glad, för dagens planer var att ta med kameran ut och försöka fotografera löv, inte min starka sida, men när det ligger löv så att man knappt ser backen är det värt ett försök!
See you later!

- ♥

En vän som denhär borde alla ha.
När allt känns skit, när jag vill bara gå och gömma mig och aldrig komma fram igen, då är det denhär människan som lockar fram mig, hjälper mig att stå på mina egna ben, lockar fram styrkan som finns där. Så mycket hon vet om mig, hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv ibland. Hon finns alltid där, täcker upp tomrummet som en gång fanns. Best friends are like stars.... You don't always see them, but you know they are always there.
Hanna Fransson ♥

-mobilblogg

Tänkte säga att straxt ska jag sätta mig och redigera lite bilder från gårdagens solnedgång, så vi får la se om det blir några bra bilder eller ej, det är sånnt som man märker. Har haft slut på hårspray ett bra tag nu och titt vad som stor på rummet när jag kom hem och jobbat klart! Tackaar!! :)
image description

-All because of you

Jag vill skrika, slås, banka. Vad som helst, bara få ut monstret inom mig, det river och det sliter. Känslorna kommer som vågor mot den torra sanden. Vad ska jag göra? Vem ska jag spela? Om jag visar mitt jag, skulle någon tro att jag var frisk? Nej. Alla har vi ett monster inom oss, som bara vill riva oss i tusen bitar, det skiter i hur vi mår. Hur tar man kontroll över monstret, går det att låsa in? Jag har inte lyckats hitta någon plats att gömma monstret på, det finns inom mig natt som dag. Bara en falsk fasad av glädje gömmer mitt riktiga jag, ibland blir det för jobbit, man orkar inte, orkar inte hålla fasaden uppe, den blir för tung. Jag är inte stark nog att hålla tillbaka.

-Dröm för en sekund!

Godmorgon!
Jag vet inte hur, men på något sätt har jag lyckats drömma mig tillbaka en vecka... Fattar ni känslan när man vaknar upp hemma istället?! Otroligt! Känner att jag vill vara överallt förutom just här, hemma. Malmö, Stockholm, Linköping och Norrköping. På torsdag ska jag visserligen till Linköping, men liksom hallå!!!! Det är 5 dagar kvar! Dream on Johanna!

-Happy cheeey!

Slutar veckan med två MVG, och börjar höstlovet med en fet godispåse! Riktigt gött!
Hade igentligen massa att skriva men det försvann... hahah så bjuder på en väldigt intressant bild på mina BÄSTA skor!
Fotograf: Fransson

-Hos dig var jag stark, hos dig var jag underbar.

Jag hittade just denhär texten ligga och skräpa mitt bland ej publicerade inlägg, jag har inte vågat lägga upp den. Men nu känner jag mig stark. Slänger med en bild också från helsingborg, and there you go!

Att jag änns orkar skriva just nu. Hela världen har just rasat samman för min del.

En människa måste se stark ut. Annars är man inte tillräckligt bra. Inte visa några dåliga sidor, då är man svag. Vad förväntar vi av varandra? Att man ska vara perfekt från början? Man lär sig av sina misstag har jag hört.

Jag la märkte till dig av en ren slump, du fångade min uppmärksamhet på en gång. Jag visste inte då att jag skulle våga, våga skriva till en helt främmande person som sedan skulle bli den underbaraste vän jag haft. Jag hade inte en aning om vem det var, vilka personen kännde och häller inte hur grym personen igentligen var. Du är som en syster.

Jag är ingen tankeläsare, det är inte många som är det. Finns det änns tankeläsere eller är det bara i sagor? Hursomhelst ska man inte behöva läsa andras tankar, ut med språket! Säg vad du känner! Så mycket man sagt och ångrat. Men jag undrar, hade man varit samma person idag om man inte gjort alla misstag här i livet? jag tror inte det, alla gör vi misstag, det är bara att acceptera! Jag gjorde nyss ett, vad kommer det spela för roll om 20 år? Det vet jag inte, inte du, ingen som läser det här just nu vet. Det jag vill säga är, skit i om du gör ett litet misstag, ingen bryr sig om 20 år. Dom större misstagen kommer också alla att göra, dom som man ångrar och bara vill gräva ner sig för. Man vill inte se dagsljuset idag, kanske inte i morgon eller i övermorgon, men man kommer över det mer eller mindre.

Ta vara på personer ni känner, ni kommer alltid att behöva dom. Vem vet imorgon kanske personen inte finns, vad gör du då? Ångrar dig för att du lät personen gå? För att du inte hann berätta hur awsome personen var? Ja, olika från person till person. Men alla kommer vi ångra något, det är jag hundra procent säker på.

Saknar dig.

-godmorgon vänner!

Godmorgon vänner!
Känner att jag har lite smått klädpanik som varje morgon, men ville ändå slänga upp dethär inlägget. Det är en överraskning på gång, när den kommer återstå att se, jag kan säga att det kan dröja några veckor samtidigt som den kan komma på lovet.... Ja när som alltså.
Ha en bra dag!

-Jag kör på, skåningen gav mig en puff i ryggen.

Ska inte kalla mig för fotograf, men det kan vara riktigt härligt att ha kameran upptryckt i ansiktet så folk slipper se. Underbara Fransson som tagit bilden.♥


Jag vill ställa mig och skrika, nej kanske inte, eller jo det vill jag!

Kan man inte få göra nått utan att hela världen ska få veta? Och om dom vet, varför göra det till en stor grej?
När jag var liten fick jag lära mig att alla människor är lika mycket värda, det tror jag inte på längre. Och om det nu skulle stämma, varför finns det människor som lever på att göra andra människor ledsna, arga, besvikna isåfall? Jag skulle säga att det är ett stort rop på hjälp! Är det så samhället ska se ut? Man ska gå och trycka ner varandra tills alla som en gång var goa' och glada ska grotta ner sig i sina hem?! Hur ska folk överleva?! Jag fattar inte varför, varförvarförvarför??? Den som en gång förklarar det för mig ska fasiken få nobelpriset eller något.

Jag som egentligen aldrig sätter mig och skriver vad jag känner, tyckte det var dax! Att visa MINA tankar, med MINA ord. Utan att få en hel drös med kommentarer för vad jag tycker och tänker. Liksom mitt liv mina tankar, skit i det du! Är det så svårt att förstå? Ska man behöva leva i sin egen lilla bubbla och bara hålla med alla andra, inte våga säga vad man tycker. Är det så man ska leva? Isåfall HATAR jag livet! Om du vet att du kommer slänga in en ren skitkommentar, SLUTA LÄS!

Det finns folk som inte vågar säga vad de tycker, rädda för att få en kommentar om hur fel de har. Jag är en av dom. Få sämre betyg, ingen trygghet, och framför allt, man vågar inte visa vem man är...är det så det ska va? Ska man få sämre betyg bara för att man inte vågar säga något högt i klassen, rädd för att få dendär kommentaren?! Jo gudars vilket rättvis samhälle vi lever i!

Kändisar är vanliga personer säger vi. Jo men ta dom som det då! Varför ska det grävas i deras privatliv, spridas ut en massa falska rykten om personer vi inte änns känner? Kändisar som dom så fint kallas, och om vi pratar musiker exempel, dom spelar musik för att dom älskar det! Och dom är bra på det dom gör! Ska vi inte vara glada för det då? Vad är det vi vill egentligen?! Innerst inne älskar man väl ändå musiken som personen gör, man älskar inte personen. Du känner inte änns personen... Personen som är en skådespelare är det för att han/hon älskar jobbet! Vad vore en skådespelare utan den dära skådespelar fasaden framför ansiktet? Och vad vore en sjungandes artist om den inte har sången? INGET!

-Fotograf Fransson

Bilderna ni ser under är det otroliga Fransson som knäppt på mig, att tjejen lyckades! Hahah jag som aldrig stått seriöst framför kameran... okej jag erkänner, det vart väll lite halvseriöst nu med, men whatever liksom!? :D Klicka här!
Modell: Jag       Fotograf: Fransson

-Ballt!


Just det ja, det hade jag glömt, det kom en dag man skulle åka hem till den dära lilla staden... Varför inte stanna i härliga Helsingborg ett tag till?! Sitta i ett tåg/buss fem timmar för att komma hem till något man faktiskt inte saknar känns lite... ja inte så bra.
Kan ju passa på att berätta att jag kommer ha en del bilder att lägga in här i en nära eller avlägsen framtid, ballt! Ja, det märker ni! :) Och ja, varför inte passa påe att säega att min skåenska e GRYM!!!!! :D Kommer bli så uppskattat när jag kommer hem...! ;)

-WIRE TO WIRE

Hallådär! Bara så att ni vet så har nu Johanna lyckats ta sig till Helsingborg och sitter nu här hemma hos mig. Balt va? Efter en mindre vandring genom stan har vi sett både det ena och det andra, Johannas första visioner i staden; Invandrare, Franssonreklam, vatten, vind, sommarvärme(!?) Fladdermusar & taxissar. Dags att hon tar upp bloggningen igen tyckernjag.. Visst tycker ni också det? knew it!
Nu ska vi slakta mer tid här, fred ut kamrater!

-Sometimes you haft to break the silence.

Vad ska man säga? Så lycklig och ändå så ledsen.
Att gå bakom en fasad varje dag, med människor man en gång har älskat, det är inte så lätt varje gång. Att det finns människor som vill alla (okej dom flesta) människor väl, vill inte såra, man sätter sig själv i bakgrunden för att någon annan ska bli glad. Även om det river och sliter i hjärtat, dom vill bara göra rätt. Att våga vara sig själv kan vara det svåraste, men en dag förstår man, INGEN vinner på att du spelar någon annan än dig själv.

Själv undrar jag hur livet hade sett ut just nu, om dendär dagen aldrig hade kommit. Jag är stolt över migsjälv att jag  gjorde som jag gjorde. Augusti ♥

-Alice Johansson, Del 3

Det är något med denhär bilden, jag älskar den samtidigt som jag HATAR den...

-Alice Johansson, Del 2


-trevlarns

Tjenare!!!
Har en riktigt seg söndag framför mig, med plugg och jobb. Jättekul....not!!
Gårkvällen måste jag säga kan vart den bästa och eh... efterblivnaste kvällen på länge asså! Hahha! Roligt roligt! :D Lyckades bota min extrema vauteimörkersjälv fobi för stunden oxå! Tackiiii <3 hahha!
Hur många vet vilken dialekt som uttalar Ulrik snyggast? :D
Rörigt rörigt och rörigt. Det kan va gött det med ibland!
Pussochkram

-Från A till Ö om...

Lite roligt äre allt att vakna med denhär under näsan! ;)

-Bullar kan va de bästa!

Äntligen säger jag bara! Nu har vi bullar i frysen igen! :D Mammas, och såklart dom godaste!

-Alice Johansson, Del 1

Alice Johansson

-Jo men visst... eller inte!


-Tävling hos Fransson!

Är med och tävlar om signerade bilder hos Hanna Fransson, Ja nivet den där underbart goa', snälla crazy cheyyen ;) Ta er en titt, inga bortslösade sekunder där inte. Jag lovar! Pussochkram

-jag lever, och mer kommer

Ingen skräll att jag inte uppdaterat! Haha! Men det kommer ett inlägg senare med lite bilder, text och ja sånnt nivet ;)

-21:57

Tjenare!
Lyckan sitter fortfarande i sig och det lär den göra ett tag! Har inte så mycket att skriva idag, har inte hänt så mycket intressant. Träning, lunch i båten för sista gånge dethär året(myys), slänga sig på sängen och nörda lite iPad 2, dela ut reklam i regn, duscha i VARMT vatten, äta och nu sitter jag här. Sjunger med lite till Maddi Jane, grymt bra tjej där!

Ha en fortsatt trevlig lördag! Pussochkram.

-It´s friday

Ojoj, vilken usel uppdatering jag har! Jag har på något vis lyckats intala migsjälv att jag har uppdaterat(?) Hahaha lyckat!
Men, men, nu är jag här och gör ett inlägg så nu sätter vi igång ;).

Jag måste nog säga att dethär är typ sveriges bästa fredag, börjar med att mr Munther har svarat på mitt medelande jag skickat till honom, happyface där! Och genast fick fredagen en grym start! Sedan vidare till praon med humöret på topp, att senare få sluta 11.40 är ju inte helt fel häller! Så jaa, nu sitter jag har och har precis fikat, ska ta tag i lite jobb snart, inte mig emot en dag som denna! Jag bjuder er på bild på den galet glada nyheten oxå! :D Pussochkram.


-en riktig buse

Tjenare!

jag vet inte om jag ska vara glad eller sur! När jag kom ut från sverigest segaste människa och skulle cykla hem så har någon satt en spik i bakhjulet, så det var bara att börja trasta hemmåt med en guppandes cykel?! Men sen när jag nästan är hemma så ropar en liten tjej uppifrån ett träd; vilken fin cykel! En sån kommentar, även att det var ett liten tjej, gör dagen lättare! Vilket intressant inlägg det blev! Hahaha noooot! ;D
jag skulle vilja göra en riktigt busig sak men jag vet inte om jag fåååår 0:)
Pussochkram

- Lite babbel om PRAO och Ulrik munther

Hej där alla glada och oglada!

Vad jag gör uppe såhär tidigt när jag börjar halvtio är en fråga i sig. Prao på sjukhuset är det som gäller i två veckor och nere i transporten, så det blir förhoppningsvis en heldel sparkcykelsåkning... Hehe! :') men shit vad nervös jag är!!! Dethär är helt sjukt!

Måste bara nämna att igår då jag inte hade tackat nej till att se Ulrik munther live, hade han ingen mössa/keps på sig, var var den liksom?! Gulleplutt :*

-Det blev en wett enorm egobild här


RSS 2.0