< Till bloggens startsida

-

Sur, arg, ledsen! Läs inte om det inte lockar dig! Lyssnar någon? Nej! Jag säger bara FUCK! På dåligt humör?! Hell ya! Fredagskänslan är bortblåst! Har inte settnröken av den på hela dagen. Sitter i min ensamhet och tittar på idol. Roligt? Nej! Heyy bitch här!

-Bilder från den 25/9-11

Just nu sitter jag antagligen i skolan och gör något tråkigt. Men tills jag kommer hem bjuder jag på flera bilder från dagen ute på sjön 25/9-11. Min lilla skrutta har visst hittat sin pose, ett ben upp, upp me nosen och se lite tuff ut. :)
Bilden visar ingen rättvisa, hon e inte så orange i skägget.

-Foton tagna ute till havs

Här kommer en del av bilderna jag lovade er, resten kommer imorgon! :)

-En dag ute på sjön

Som rubriken lyder har jag tillbringat min dag ute på sjön med la familia. Tog med kameran för ovanlighetens skull och fotade loss lite smått. Ni får resultatet i morgon! :) Just nu sitter jag nyduschad och kollar Timeout, sitter även och deppar ihop lite för att helgen är slut! Men nu har jag inte så mycket mer och bjuda på för stunden så vi ses i morgon! Peace out!

-så många frågor, men inga svar

Jag är bara helt tom.

Levde jag i någon fantasi? Jag och mina drömmar.
Gjorde jag nått fel? Jag var bara jag.
Betydde inte jag nått för dig? Jag litade på dig i onödan.

Du gjorde så jag kännde mig som en RIKTIG levande människa.
Nu är jag bara luft. Igen.
Ångesten kommer krypandes. Igen.
Alla tankar kommer tillbaka. Igen.

Varför jag? Varför gjorde du så mot mig?
Tusen frågor surrar runt, runt i huvudet. Varför jag? Vad gjorde jag fel?

-Medans jag gjort detta inlägg blev den kladdiga kakan klar!

Min dag har vart Sverigest segaste, jag lovar! Suttit och gjort, ja vaddå på lektionerna?! Men just nu sitter jag och väntar på att min kladdkaka ska bli klar i ugnen, men tänkte bjuda er på receptet sålänge. :)

Kladdkaka

Du behöver:

50 gram - margarin
2 st - ägg
3 dl - socker
1,5 dl - vetemjöl
3 msk - kakao
1 tsk - vaniljsocker
1 krm - salt (tar alltid halva)

Gör såhär:
1. Sätt ungnen på 175°
2. Smörj och ev. bröa en rund form med löstagbara kanter
3. Smält matfettet. Knäck äggen i en bytta brevid och häll i socker. Blanda lätt. Häll över matfettet.
4. Blanda vetemjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke brevid (jag blandar alltid i samma bunke). Vänd ner det i smeten och rör om noggrant.
5. Häll smeten i den smorda formen.
6. Stoppa in den i mitten av ugnen i ca 28 min (25 min kör jag)

OBS! Jag rekomenderar att göra dubbel satts och i större form.

-jag lever, men inte mer än så

Sitter här halvt ensam i mörkret, lyssnar på bästa♥ och leker lite med iPaden.

Men ska man skratta eller gråta? Är så otroligt glad samtidigt som jag skulle vilja säga så mycket men inte vågar. (Tänker inte nämna några namn idag) Ni två gör mig så glad! Att bara se eller höra några ord från någon av er kan få mig glad en hel dag! Men att längta så mycket gör mig galen! Skulle vilja skriva och säga så mycket som bara inte går att få ut i någon sammanhängande mening, tyvärr.

-Dagens outfit

Godmorgon/Godmiddag!

Den här morgonen har jag hunnit med att slappa, plugg och jaaa... no more! Hahaha! Tänkte faktiskt lägga upp en outfitbild idag för ovanlighetens skull. Jag har inte sagt att vi har studiedag idag va? Mitt minne är ju inte de bästa om man säger så. Men senare tänkte jag ta mig en promenad ute i stormen och sedan cykla till lite cheerträning. I love it! :D

Att ta outfitbild med en iPad var inte det lättaste!
Jeans- Åhléns / Stickat- Lager157 / LinneGinatricot

-Ta vara på livet

I eftermiddags insåg jag verkligen hur fort livet kan förändras, bara på några sekunder kan en människa försvinna ur livet... (Nu har ingen gjort de tack och lov!) Ville bara säga att ta vara på dom vänner ni har!


-Bjuder på två egobilder

iPad 2 + Instagram

-Converse

Fick hem dessa snyggingar och syrran i torsdags! Det gillas kan jag lova! :D
iPad 2 + instagram

-Solsidan, soppa, Ben & Jerrys

Sitter och tittar på Solsidan och väntar på att lille dadiii ska komma hem med soppa och Ben & Jerrys hahaha! Men jag lär nog få vänta ett tag till. Fortfarande sjuk och det suger!!!

-Ta vara på ljuset som om det vore guld

Kamera: Nikon d60

-Nytt

Satte ihop en header på typ fem minuter men, ska fixa en bättre någon dag framöver. Var sjukt trött på den förra så vi kör på denhär sålänge :) Tryck F5 eller cmd R

-Sjukling hääär!

Älska att statistiken bara rasar mer och mer, men har väl ingen annan än migsjälv at skylla på.
Dagen till ära har jag  gått och blivit sjuk som typ alla andra här i viken!? Men tog mig en sväng till Lager 157 med mammi och fick med mig en heldel fint och gosigt hem (tack mammi). Sitter även och läser en tidning, riktigt dålig denhär gången :( Och tack Emma! :)) <3

Grymt snyggt med en ram och en utan! höhöhö ni får stå ut!
iPad 2 + Instagram (th)

-Död eller levande?

Godeftermiddag folk! Eller god och god... Inte riktigt för min del men jag hoppas ni har det bättre! Idag är jag bara sjukt glad över att inte vaknat upp i en sjukhussäng i morse! Måste nog säga att det var rätt nära där. Älska min mage.... noooot....! Ja har inte sovit mycket inatt alltså, därmed så jeeekla sjukt trött! Lyckades iallafall pallra mig till skolan i morse... säger som Tony, MEN sista lektionen innan lunch gick informationen in genom ett öra och ut genom andra, så jag cyklade hem sakta men säkert! ;) puss & kram!

RSS 2.0