< Till bloggens startsida

Döda råttor osv.

Hello dear friends!
Engelska suger. Så vi börjar om det här inlägget.

Hej kära vänner!
Till att börja med, innan alla överöser mig med att jag inte bloggat. Jag vet det! Jag hade tänkt redigera bilderna från rixfm förra veckan, men det kom en hel del annat ivägen, så det är inte gjort. Nu på kvällskvisten hade jag en liten stund över, men nej, då är datan avstängd och jag orkar inte sätta på den. Go me! Så ni får vänta, i'm sorry guys! Stavas det så?! Guys, gys, gus... Ni fattar!
När det väl kommer upp bilder får ni hemskt gärna kommentera lite oxå. Ni är lite som döda råttor.. nej fy vad hemsk jag är och kallar mina trogna läsare för döda råttor. Okej, ni är lite döda då, på att kommentera, inga råttor.
Jag tror det är dax att jag slutar här innan jag svamlar på ännu mer m sånnt som inte borde komma ut på detta internet.
Puss och godnatt!

RixFm Festival, Linköping

Nikon D60- Nikkor 55-200mm f/1.4-5.6 ©

-Ola, RixFm Festival, Linköping

Nikon D60- Nikkor 55-200mm f/1.4-5.6
 

-Tusen sköna

Nikon D60- Nikkor 35mm f/1.8G ©

Jag letar så håll ut!

Hej kära vänner!
Jag försöker febrilt leta efter blogg material, har gått igenom hälften av alla bilder och hittat några oredigerade som nu ligger i photoshop och väntar. Så om ett litet tag kommer det komma in lite uppdatering med bilder.
Jag är lite halvt deprimerad över att inte kunna åka på RixFm i Norrköping då det inte går något tåg hem, om någon har en sovplats eller en ledig plats i bilen hör gärna av er! Puss och kram

Soap bubble

I think there are two suns, one is you, the other one is me. We try to find each other but are on either side of the earth.
Nikon D60- Nikkor 35mm f/1.8G ©

RSS 2.0