< Till bloggens startsida

- Funnybunny!!!

Nu tvingar jag er att gå in på DENHÄR bloggen! Ni har inget val, nu ska vi se på hur våran lilla vän sköter sig i en livevideoblogg! :D Dethär kan bli skitkul!

Update: Då var det roliga slut

-blubb blubb

Slutade tidigt idag och cyklade upp för stans jobbigaste backe med motvind. Upp kom jag! Fast visst, det gick i snigelfart.. Heheh Sitter och väntar in klockan som sakta rör sig mot halv tre. Fryser gör jag också, skräll! Ända gången jag inte gjort det denhär veckan är när jag haft flice(stv?) på mig, Göttans! Behöver jag säga att jag älskar myshowroom?!image description

-Odd Molly

Tackar syster för att hon fick med mig ner på stan. Halva priset på allt Odd Molly. Så fyra tröjor fick vi ihop tillsammans.  Ni får nöja er med fyra halvkassa bilder på favoriterna sålänge. Antar att dom andra två också kommer upp här snarast.
Odd Molly-kofta/ Ogräs 650:-                                                Odd Molly-tröja/ Ogräs 850:-

-Favoritnissarna


-

Vad ska man tro? Vad ska man tycka? Det finns inga självklara svar på dom frågorna, men tydligen gör det de för vissa. Ska man våga säga emot och säga vad man själv tycker? Eller ska man stå kvar och låtas hålla med, fast att rösten vill komma ut, komma ut och skrika. Skrika det man själv känner, skita i vad alla andra tycker? Jag vet mycket väl hur det är att ha en en åsikt farandes i kroppen, fast att kroppen inte vill släppa ut den. Det känns som att man ska explodera, åsikten tar för stor plats, eller så är det kroppen som tar för lite plats. Kroppen vågar inte visa sig, vågar inte stå för vad munnen vill slänga ut för åsikt. Det finns allt för många människor här i världen som "tar för mycket plats", dom tar upp platsen som du och jag skulle velat ha. Det finns alltså inget utrymme kvar, och vi står där tysta och lyssnar. Som vanligt. Sen på kvällen/natten då ligger man och grubblar och är sur på sig själv för att man inte vågade slänga ur sig sin egen åsikt. Är det verkligen meningen att det ska ligga hundratals människor på kvällarna och ha ångest för att man faktiskt inte vågar säga vad man tycker?! Det tycker jag verkligen inte! Man har nog med tankar på den tiden av dygnet.

Är det sähär det ska vara? Att var tonåring alltså. När natten kryper på så har man miljoner tankar i huvudet som absolut inte går att släppa ut. Det ända som kommer ut av dom är tårar. Salta tårar som sakta rinner ned för kinderna. Kinderna blir blöta, kudden blir blöt. Där ligger man helt ensam i mörkret och känner sig ensammast i världen. Man ligger och stirrar ut i mörkret, känner sig som fyra, rädd för monstrerna under sängen, rädd för det verkliga livet. Det verkliga livet då man inte kan ligga invirad i sitt mörka, fluffiga, gosiga och trygga täcke.
Man ska ut och kriga. Kriga för att överleva dagen, för att känna att man är en riktigt människa. Man strider mot att inte bli nedtryckt av alla ord som kommer från folks munnar, man strider emot allt som står i alla tidningar, om att vara tjock, smal osv. Något jag tycker är så himmla fult och jobbigt, igentligen ren bullshit, är att i nästan varje "tjejtidning" står det att killar gillar tjejer som är lite mulliga och har kurvor, samtidigt som det står längre bak i samma tidning "Så gör du för att nå drömvikten". CAREFACE!
Jag har för länge sedan slutat läsa allt såndät skit, var nöjd med dig själv som du är! Jag t.ex. har alltid hatat att jag har stora höfter. Men nu har jag lärt mig att faktiskt skita i att jag har stora höfter, istället fokuserar jag på något jag  faktiskt får fina kommentarer om VARJE dag, mitt hår. Det är underbart när folk ger en komplimanger!
Vi börjar från och med nu! I morgon ska ALLA ge någon person en bra kommentar! Det kan vara allt från fint hår till att man tycker dom har perfekt skostorlek. Vad säger ni? NU KÖR VI!
So I can see
How badly this will hurt me
When you say goodbye

- bara en månad kvar...

Jag ser hur Västerviks små gator och hus pyntas med allt mer julsaker, adventsljusstakar, stjärnor och allt var det är, men själv tycker jag bara att folket är dumma i huvudet "varför sätter dom upp julsaker nu??" Men insåg just nu  att det faktiskt bara är exakt en månad kvar till julafton... Inga känslor och tankar om det. Det finns ju ingen snö?! Hur ska det då kunna finnas några julkänslor??!! No way!!! Får hoppas att Jullotta kan sätta fart på mina julkänslor ikväll kl åtta. Nu ska jag straxust be ge mig ut i regnet(?!) för att cykla till träning, är RIKTIGT PEPP!!!! Så nu kör vi!!

-Ordinary girl

Lyssnar på en av världens finaste låtar. Och tårarna faller ned för kinderna.

Don’t get me wrong,
I love who I am
I don’t wanna be ungrateful
It probably sounds strange
I really love the role I play
The songs I sing
But with all the fame
The things that seem so simple,
suddenly, so far out of reach
Wish that they could see that underneath…
I’m just an ordinary girl!

Sometimes I’m lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl
(Like you, Like me)
For an ordinary girl
(Like you, Like me)

How are you?
Hello, Good-bye
One day here, One day there
And again it’s time to go
Miss popular always on the road
But my best foot forward
Gotta get on with the show
Strike a pose for the front cover of a magazine
Every where I arrive, I get high-5’s
They pay me larger than life
I’m just an ordinary girl!

Sometimes I’m lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored 
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl

So give it everything or nothin’ at all
Get back on your feel when
You stumble and fall
A little luck can go a long way
So don’t you worry about what people say
Who knows when the wind may blow
For an ordinary girl..
I’m just an ordinary girl

Sometimes I’m lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl
(Like you, Like me)

For an ordinary girl
(Like you, Like me)
For an ordinary girl

For an ordinary girl
Like me, like you …


-

Du finns där, som ett betongblock i stormen, du står kvar, väntar, är beredd att lyssna på en tunn lite röst som hörs genom stormen. En liten röst som knappt hörs. Men du hör den, den lilla rösten försöker ropa på hjälp. Det finns ingen som hör, alla har flugit iväg i stormen eller gått in i sina hus för att värma sig. Men mitt bland alla löv, grenar och allt regn som faller står det ett stort grått betongblock. Helt omöjligt att rubba på. Som hör den lilla rösten. Den lilla rösten kommer allt närmare och snart stannar den tätt intill betongblocket. Det stog där, som en stor mur och räddade den lilla rösten ifrån att flyga iväg upp i himmelen. Även när stormen har dragit förbi sitter den lilla rösten kvar, men denhär gången är det inget rop på hjälp som hörs. Den här gången är det ett försiktigt fniss som hörs. Fnisset övergår sedan i ett tunt  och litet skratt, ett skratt av lättnad, lycka och av trygghet. Att veta att det finns något som står stadigt kvar i stormen och står där just för att rädda den lilla rösten som kommer farandes genom vinden och ropar på hjälp, att veta att även när stormen lättat och alla moln dragit undan och solen kommer fram, står det stadiga betongblocket kvar, strålar ut värme och glädje. Det kommer stå kvar där för resten av livet, som en mur man kan gå till för att känna trygghet, veta att när stormen kommer igen står det stadigt kvar, man blåser inte iväg igen.

- lakris sssssss

Angående rubriken ställer jag frågan till mig själv, vad tänker jag med???!!!!!
Bra jobbat Johanna! Har precis rensat hela inkorgen på mailet, och det var ett tag sen kan jag lova! Men nu, ALLT ÄR BORTA! :D Det känns underbart skönt måste jag säga! Förövrig har dagen bjudit på en gööör chill skoldag, riktigt passande då mitt huvud typ sprängs snart... Står inte ut med att äta äcklig skolmat när bag ändå slutar så drog mig till Hemköp och köpte med mig Pan Pizza hem. Gött mos! Eller.... Mos och pizza..... Ingen bra blandning! Så ändrar till GÖTT! För tillfället har jag inget mer att bjuda på... Så grattis till er som faktiskt läste! ;) Pussochkram!

-A creative mind

Brum brum!
Det var ett tag sen (om man så vill kalla två dagar för länge sen).
Min dag igår hade ju kunnat vara så mycket bättre! Allt var emot mig. Så jag vågade helt enkelt inte logga in här, skulle väl förstört hela bloggen eller något i den stilen... Och då undrar ni hur denna dag har varit?! Inte perfekt, men SÅHÄR mycket bättre än gårdagen! När jag kom hem från skolan var jag så sjukt målarsugen, men med den bristande fantasi jag faktiskt har fick det bli några text rader. Kan inte påstå att jag vart speciellt nöjd... Men bilder vill ni ju ha, så Johanna är SNÄLL! Resultatet

Mobilblogg: En runda på stan med familjen

Familjen körde på en namnsdags lunch/fika på stan förut. Vi slank även in på Veromoda och i all hast lyckades jag hitta denna enkla men snygga tröja.
image description
159:-

-

Sitter här och har en helt vit sida framför mig. En sida som kommer att fyllas med ord från mina tankar. Kanske borde jag kalla denhär bloggen för Johannas tankar&funderingar istället? Som ni märkt har jag inte mycket att komma med längre... det vill säga "normala" inlägg, sånna som "vanligt" folk skriver. Men varför vara som alla andra?!

Just nu har jag bara en ända tanke i mitt huvud. Jag kan inte skriva ut den, det skulle bli kaos. Men tanken skrämmer mig. Har gjort i många år, och kommer följa med mig några år till. Jag är rädd, för att det ska bli sanning igen, för att jag inte kommer att orka, för att jag kommer gräva ner mig i sängen och aldrig ta mig upp igen.
Just nu när jag igentligen mår som bäst får det bara inte hända. Jag skulle klara en dag, kanske två. Men utan få ha dom allra bästa vännerna i närheten skulle jag aldrig klara det igen. Min ork är helt enkelt slut när det gäller den saken.

Jag vill skriva hur mycket flera av er som läserdenhär bloggen betyder, men det gjorde jag nyligen så det får vänta några dagar tills dess.

Att sitta här och veta att man har prov i morgon känns inte sådär jättebra. Veta att man borde ha suttit med näsan i biologiboken hela veckan. Veta att man har lagom ork till att gå i skolan, gå igenom dagarna och faktiskt ha det helt okej. Men sen att komma hem vid fyra och veta att man har plugg och göra... det finns helt enkelt ingen ork kvar. Jag försöker, vissa dagar går det, andra inte. Jag har lärt mig att leva med det. Men tydligen inte vissa andra. Just denhär veckan har jag lärt mig ca 50 glosor, läst en bok och det har räckt gott och väl för mig. Att sen veta att man har ytterliga att göra, det går bara inte. Det tar stopp.

Jag tänker inte bjuda er på bilder! För jag har inga, och det är tusen minusgrader varje dag, då måste man ha händerna i ett par tummevantar. Annars går det inte att gå ut.

-My heart is burning... for you

Har ni någon gång tänkt på att livet är som en brasa? Jag har suttit många gånger och bara stirrat in i braskaminen, på veden som bränns upp till kol, på pappret som krymper och blir till aska på tre sekunder.
Det finns vänner som man möter för att ha kvar resten av livet. Dom är det där ej brännbara föremålet som bara får lite sot på sig, de vill säga, alla bråkar vi någon gång med dom vi älskar mest, men efter inte lång tid alls är det bara att borsta bort smutsen.

Det finns dom vännerna som man har under en längre period men som senare försvinner. Det är dom största vedträna som tar riktigt lång tid på sig att brinna upp men som ändå kommer att bli kolbitar när elden har slocknat. Man är kanske vänner halva livet och sedan glider isär från varandra.

Det finns även dom vänner som helt enkelt inte passar in i ditt liv, dom som bara vill förstöra... Om man änns kan kalla det vänner. Dom "vännerna" är den pappersboll man stoppar in i brasan för att få fart på elden. Den lilla pappersboll som försvinner på tre sekunder men ändå lyckats tända eld på en hel brasa.

Sen i slutet av sommaren har jag hittat en hel del ny människor, sånna där riktigt bra personer som har bästa humorn, alltid någon snäll kommentar att komma med och som faktiskt säger att man är värd någonting. Jag har även kommit närmare en del av mina "gamla" vänner också, kanske för att jag blivit gladare? Gladare för att dom "nya" människorna gör mig gladare? Jag har ingen aning, men det känns riktigt skönt att veta att man har människor runt om en som faktiskt bryr sig.
Jag har även lagt märke till vilka människor som faktiskt inte tillhör mitt liv. Vissa tror att dom vet allt om mig, men stopp ett tag! Vem är det ni tror ni känner? Den gamla Johanna eller den "riktiga" Johanna? Jag har också förendrats. Det trodde jag var något som tillhörde livet...

Ni som faktiskt har ett hjärta av guld, ni ska aldrig glömma att ni faktiskt är bäst! <3

-When I held ya

Hej på er vänner!
Sitter här och kan knappt skriva, har spelat gitarr hela eftermiddagen... Spelat var det ja... Tredje gången jag håller i en gitarr och jag ger mig på When I held ya... Smart tänkt tjejen! Ont i fingrarna är nått jag kan lova att jag har i allafall!
Kommer upp ett inlägg här lite senare ikväll, så håll utkik! Pussochkram!

-Fångad av en stormvind

Ser ni energin och glädjen? För att inte tala om att det är otroligt att ha en sån röst. Jag är igentligen inget stort fan av Carola, men just ikväll finns det ingen jag kan jämföra med henne. Att ha den energin på scenen är otroligt, för igentligen... hur många artister har det nu för tiden? Inte många. Det är sånnahära personer jag får energi av, energi för att orka med livet när det är som jobbigast. Att människor inte vet hur mycket energi och glädje dom sprider.
För att vara en sann schlagernörd så går det inte annat än att tycka om alla bidrag som har en riktig schlagermelodi, ett tiotal dansare som kör en riktig schlagerdans, energin som finns i dom äkta schlagernumrerna, den är ofattbar!

Min dröm sen jag var riktigt liten är att stå på scenen i Globen och framföra ett riktigt schlagernummer i en Melodifestivalsfinal. Den var rolig, jag har varken rösten, energin eller några dansare. Så lycka till Johanna! Drömma vidare går dock.

Till sist, det som man absolut inte får glömma i ett schlagernummer, avsluta med hela armen rakt upp i luften!

-skolan tar död på en....

Oh halleda!!! Där sjönk statistiken till typ noll?! Nej inte så pass mycket... Har fullt upp denhär veckan med läxförhör, prov och ja nivet, sånnt som skolan skickar ut för att ta död på en typ.... Ska försöka få in någon som kanske kan slänga upp något inlägg under veckan. Vi får la se.... Känner att jag är på ..... Humör idag :') uppsiiii.... Jag kommer tillbaka hit, senast fredag, det kan jag lova! Så fortsätt läs!!!!

- Nu har ni något att läsa min vänner

Hur bor du: I ett hus
Brukar du komma i tid: Ja
Hur lång är du: 174,8 för att var exakt
Kan du laga mat: Jovars, om jag vill
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar
Vad har du på dig just nu: Svart, svart, svart och lite rött
Har du någon fobi: Att jag har!
Hade du en bra kväll igår: Hm... i think so
Vilket är ditt senaste inköp: OLWs stjärnor
Din favoritdryck på morgonen: Oboy eller Te
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Jobb
Har du sovit i din egen säng inatt: Yes
Vad hade du sönder senast: Ingen aning
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: Te
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola
Alkoholhaltig favoritdricka: -
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det minns jag inte... tråkigt nog
Saknar du någon just nu: Ja!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säga va? eller vara allmänt efterbliven...
Någon jag stör mig på:-
Intressen: Vänner, friidrott, (skåneland!!)
senaste person du kramade: Hanna H

 

Senaste person du ringde: Hanna F
Senaste person som ringde dig: Hanna F
Vad drack du senast: Te
Vill du ha barn: Don't know
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja..
Har du rakat dina ben någon gång: Ja
Är du sugen på något nu: Choklad!!!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Noll
Använder du hudkräm: Ja
Attraheras du av män med skägg: Vilken fråga! :o
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv! :D
Brukar du baka: Yes
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Funkar väl..
Vilken låt lyssnade du senast på: When I Heald Ya, cover HF 
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Vad tycker du är äckligt: Massa
Har du pengar på mobilen: Borde inte var möjligt...

-ช่วยฉัน!

Keep on dancing till the world ends!
Den textraden rullar om och om i mitt huvud, kanske just för att jag lyssnar på den låten också...

Jag behöver eran hjälp! Såhär en fredagkväll vet jag att ni sitter men en hejdundrandes massa idéer, så till frågan... Vad vill ni att jag ska blogga om? Jag har totalslut på idéer. Tills det rullat in några förslag får ni nog stå ut med den urkassa uppdateringen jag faktiskt har. Men kan samtidigt passa på att välkomna dom nya läsarna! Välkomna eller nått?! Hahaha :)

-Garnbanan???

Det blev ett inlägg här igen trots allt! De ni! Att jag fick upp blogglusten igen! En del människor har fått mig på ett riktigt "normalt" humör igen efter några dagars, leverförattmanintevilllämnaalladombästamänniskorna humör (grattis om ni kunde läsa detdär!). Jaa, vad ska jag skriva... Ni kanske märker, jag vill så gärna skriva, men om vad?! Såå jaa.... Hahhaha drygaste blogginlägget på länge tror jag... Jag vill skratta(just därför som jag tittar på parlamentet), jag vill prata med bästa, och jag vill gråta floder. Men just nu, skulle jag kunna sitta och gapflabba åt en garnbanan?! Vad säger du Josefine? ;) Och för er som vill veta, jag har inget mer att tillägga... Fast jag skulle kunna sitta och prata med någon, vem som, och garva åt precis allt... Ni som känner mig vet vad jag menar. ;) grattis om ni orkade läsa!! Nu tackar jag för mig!!!!!! HALLEEDAAAAAAA!!

-helluuu

Tjenare på er!
Idag har jag skrattat så jag gråtit. Sa någon övertrött?! Jag ska be om ursäkt för gårdagens uppdatering, jag orkade helt enkelt inte. Sånt man får ta ibland. Dagens uppdatering blir. Inte heller så rolig, det blir dethär inlägget utan bild och allt. För senare under dagen ska jag plugga, äta kladdkaka och på gymnasiekväll :) vi höres folket!

-

Ingen ork eller lust till bloggen idag. Det känns som att hela världen har grävt ner sig idag, så även jag.Godnatt♥

Kladdkaka!

HÄR hittar ni receptet.
Bara för att smeten ser så mysig ut...

-mobilblogg från soffan

Tjenixen!
Kan man va mer död?! Nej! Men jag SKA baka en kladdkaka, ska bara ta mig upp från soffan... Kom igen nu Johanna!!! iPad batteriet dör snart oxå, great!

Hahhaha! Det kom någon rapplåt på radioreklamen, och genast är Johanna överpepp! Vad hände där liksom?! :O Upp och hoppa från soffan! Nu kör vi! Drar på musik på HÖG volym och dansar ut i köket för att baka kladdkaaakaaa!
image description
En hälsning från mini och mig.

-Flickan i det blå

Sitter här proppmätt! Ris, chicken nuggets och bearnaisesås, lite udda kombination måste jag erkänna, men om man är vrålhungrig tar man det första man hittar jag jag lova! Hur är livet annars då?! Jo, har väl vart bättre och sämre, sitter och lyssnar på Jimmy Jansson- Flickan från det blå, har en timmes hundpromenad och en timmes prat med the Fransson chey bakom mig, jag klagar inte! Men kan inte annat än att säga att jag längtar redan till helgen... vem gör inte liksom?!
Arkivbild från en sommardag ute på sjön.

-Alla borde ha en vän som denna ♥

Precis hemkommen från skolan, sista lektionen ar en ren mardröm! Att vara sådär 99,9999% säker på att man har fått ett brev, som man gått och väntat på i en vecka. Min första tanke när jag kom hem var "eh jag väntar tills ikväll", den tanken fanns inte där många sekunder kan jag lova! Nästintill kasta sig över brevet och öppna...
Ett styck ordbajs kan göra en hel dag.

-mobilblogg

Godmorgon!
Det kan bli väldigt intressant att se vart denhär dagen ska sluta, förhoppningsvis på ett öresundståg nedåt i landet. Behöver jag nämna att jag ligger och drömmer lite? Sista kvällen på höstlovet blev allt annat en perfekt, rent kaos kan jag säga såhär i efterhand, och kaoset är inte helt slut. Jag överlevde igår, då överlever jag idag. Med alla fina ord från en underbar vän klarar man det mesta.♥  Med en turkos tandborste och med ett hår som en stor knut hälsar jag en bra dag!
image description

-

A night to remember. ♥

-18.29

Idag har jag vart lite off från bloggen tror jag...! Ne,men jag har "haft fullt upp" idag, dvs. jobbat och pluggat. Bara tråkigt! Kände att det inte fanns så mycket att uppdatera om. Men nu! Nu väntar vi på att en viss lite Fransson ska ringa... kanske med lite hjälp från en viss liten Linda dårå... Hahaha! HELL YA!!! Vad jag är bra på att göra tråkiga inlägg! Tänkte bjussa på en snyggbild på mig själv, men nonono!!! Bad hairday så det heter duga! Ni får en arkivbild istället, på.............
.....Min kära iPad 2!

-Hey you...

KJBHACKUJGIUREYGOUERGF!!!!!!!!!!!!! HALLEDAAA! I'm proud of you my dear! <3
Vem fick INTE glädjerycket där liksom?! Oh, absolut inge, nejnej!!!

Sånthär kaos har ingen sett sen 2:a världskriget. Vilket inlägg! :O

-stop the time

Stanna! Kan någon bara stoppa tiden?
Jag har så mycket jag skulle behöva göra, men latheten sätter stopp. Att det ska vara så svårt och börja göra saker, där har vi problemet. Början, den är alltid svårast, man vet vad man har framför sig. Om det är något tråkigt eller jobbigt vet man hur sakta tiden går, medans när man är stressad eller ska göra något kul, då vet man hur fort tiden tar slut.

-Graciöst herr Munther!

Jag kan inte annat än att säga att denhär bilden är underbart graciös, från signeringen igår!!! Belles bild, 3/11-2011.

-Ulrik Munther, 3/11-2011


-Puckat!

Gottegris som man för det mesta är satt man och kände sig som fem år på tåget hem från Linköping med två tablettaskar framför sig. Och aldelles innan vi klev på tåget drack jag upp dom sista dropparna ur min Pucko :'). Hur underskattade är inte just Pucko och tablettaskar igentligen?! Jag kan inte minnas när jag sist satt med en tablettask i handen, och Pucko på glasflaska har jag aldrig druckit innan! Där hade jag missat nått kan jag lova! Underbart!!!

-I väntan på bilder från igår

Tänkte informera er om att det kommer inlägg under dagen, just nu vill inte iPad och blogg.se samarbeta med varandra, som vanligt alltså! ;) så det får bli att starta stora datorn under dagen, det går väl det med ... :) vi får oxå hoppas på att Sally lägger ut några bilder från gårdagen :) Pussochkram!

-mobilblogg, igen

Jag som hade tänkt ge er en massa bilder, men blogg.se appen vill inte samarbeta överhuvudtaget, sååå vad ska jag göra?! Hahhaha inlägg utan bilder är inget att ha.... Så kör på suuuuper bloggning i morgon istället, då det också ska pluggas förfullt! Boooooring! För övrigt har det vart gryyyymt idag! Pussochkram skumbanan

-mobilblogg, påväg hem

Glöm detdär jag sa om ingen bloggning mer idag. Jag ska vara komma hem, sen sätter vi gång med lite speedbloggning, känner för det just nu, så vargör inte passa på då liksom? Förövrigt, helgrym kväll, lute för kort bara men vem bryr sig nu liksom?! Haha see you laterooo! :D

-mobilblogg

image description
Ni ser nog vad jag ska göra ikväll. Cyklar strax nedåt stationen och tar tåget till Linköping. Ingen mer uppdatering idag, tror jag inteiallafall :). Pussochkram!

- Smile

Jag som trodde jag laddat upp dom mesta bilderna fån Helsingborg... icke sa nicke!
Fotograf: Fransson

-Someone like you

Gokväll kära vänner!
Sitter och myser i min kära halsduk, yes I´m in love!
För övrigt har dagen vart kanon! Mötte upp becka och vi cyklade vidare ner mot stan, jag tog en liten subway macka, såklart! Och självklart en kaka till det! :D Hahaha Subwaykaka in my heart liksom! <3 Senare tittade vi in i några affärer, hittade kanske det jag skulle, men eftersom engelskan inte är min bästavän får jag dra med mig någon duktigtbra engelsktalare ner på stan någon dag så jag får klarhet av ja.... kan inte säga så mycket mer.... :') Bjussar på en bild :)

-mobilblogg

Hejsan hoppsan lillebror!
Slänger upp ett litet inlägg såhär lite snabbt, ska bege mig iväg till Becka och därefter stan, låter gött! Ni får en del bilder och så senare dårååå ;) sålänge bjussar jag på domhära:)
image descriptionimage description

-14.47

Blogg.se lever sitt eget lilla liv idag, och jag tror jag börjar bli förkyld, great!!! Får la se om jag återkommer med något roligare inlägg senare, sånnt som märks... Och imorgon om jag inte posten lämnar av ett brev till mig blir jag sur!!!! Nödvändig info sådär en tisdags eftermiddag. ;)

-help

Den eviga morgonfrasen, godmorgon!
Känner att det går bättre och bättre med bloggen, mer besökare och jag uppdaterar lite mera, men självklart, nu, just nu när det bara går uppåt så har jag inte någonting att skriva om, härligt liksom!!! Nooot!
Så för att det här ska fortsätta gå bra, Jag ber er om hjälp! Skriv vad just du vill se mer av, jag fixar det mesta. Jag vet hur många som läserbloggen och om minst hälften av er skriver någon lär det gå alldeles strålande! Men bara om ni nu gör det... Up to you My friends!

RSS 2.0