< Till bloggens startsida

-You will always be an angel!

Jag ligger i min säng och funderar på allt mellan himmel och jord, jag har idag fått en hel del att tänka på.

Jag fick reda på att gymnasieprogramet jag sökte ska läggas ner. Det var mitt ända alternativ jag kände att jag ville gå och resten säger ju allt då. Att dom tar bort program som dom redan sagt att dom kanske ska tas bort är väl att förstå, men att ta bort ett program som ingen änns nämnt att det ska tas bort. Fyfan! Som gymnasiesökande tonåring finns det en hel del att grubbla över redan, och att då tro att man är klar med gymnasievalet och sedan få reda på att man ska göra om allt igen, kul.
Kommunen snackar om att dom ska spara pengar på skolan och gymnasiet klagar på att det blir färre och färre elever som går där. Vad tror dom änns? När dom tar bort gymnasieprogram för att ekonomin inte tillåter, tror gymnasiet då att det ska börja fler elever på just det gymnasiet då? Det är väl klart att man söker sig till andra gymnasium som har programmen och inriktningarna som man verkligen vill gå i såfall! Jävla puckon!

När jag var nere på stan tidigare idag skulle jag gå in och köpa mina favoritjeans (dom ända jeansen jag kan ha för övrigt) så fanns det inte storlek i den modellen jag skulle ha, jag frågar ifall storleken finns, men nej. Vet ni vad han säger?! Att det bara finns den storleken kvar för att modellen ska utgå!!!! Jag hade ärligt talat väldigt stor lust att slå till den stackars killen. Utgå?! Vad är det för påhitt?
För att se det hela från den ljusa sidan så kan jag vara glad över att jag lyckades pressa ner låren i storleken som igentligen var ett nummer förliten. Men byxorna är så pass mycket stretch i att jag kunde ha dom, överlycklig!! Vad säger ni om att jag har tre par byxor av samma modell i tre olika storlekar? Inte illa! Large, medium och small, de ni!

Ni kommer ihåg att jag sagt att jag ville gå på Melodifestivalen va? Jag Kan säga att jag har hittat biljetter på rad 2 framför scenen!!! Om dom är äkta vet jag ju inte riktigt... Jag hoppas bara på att dom är äkta och att jag får dom i födelsedagspresent! Hoppet är det sista som lämnar människan!

Innan jag slutar det här inlägget måste jag skicka en tanke till en ängel. Han försvann från jorden för åtta år sedan. Exakt idag. Han var bara nio år. Jag kände honom inte, men jag visste mer än väl vem han var. Jag var bara åtta år när det här hände,men jag kommer så väl ihåg ändå.

-Fortfarande sjuk

Vad ska jag skriva här? Att min dag har bestått av att frästa Rebecka med mina mat-tankar och att se på Mimmi & Mojje vampyrernas återkomst, Mimmi & Mojje campar och Mimmi & Mojje i fjällen. Intressaaaant! Jag har även åkt röd bil också! Nej men nu har jag haft feber i över en vecka och jag börjar bli lite trött på den, inte kul att gå och halv svettas :(

Jag skulle behöva gå på stan och införskaffa mig lite kläder. Men med feber, nej. Skulle också vilja ha en beige egenstickad tröja av mjukt garn... OM JAG HAR FEBER PÅ MÅNDAG DÖDAR JAG NÅGON!!!
Jag bjuder er på två arkivbilder från en awesome dag. Puss på er!

-knäckebröd

Man bara måste älska Instagram när man skickat en förfrågan, blivit "godkänd" och man sedan råkar trycka på unfollow. Fml. Ilandsproblem på hög nivå!

Idag är det upp till bevis om jag äntligen är frisk! Say weeeehooo! Måste dock erkänna att jag kände mig bättre igår... Say buuuuuuu! Dax att leta kläder, lika svårt som varenda dag. Lite hjälp tack! Känner att det här vart ett enormt nödvändigt inlägg! Men jag vet att ni ville veta!

-You were my rainbow, but now it has stopped raining

Igentligen är du inte värd ett ända ord.

Hur fan kan människor bete sig? Hur vågar människor bete sig?
Vet människor alltid vad dom gör, eller kan man göra saker som är omedvetna? Finns det människor som har någon sorts makt över andra människor, som alla härmar för att ingen vågar stå emot?

Jag hade aldrig sett den här sortens människor förut, men jag gissar på att det var en bra lärdom. Men jag känner mig grundlurad.

Jag kommer fortfarande ihåg när jag satt ute på altanen, det var en lördag för jag hade precis tränat, jag åt en "grandiosa extra allt", du stod och fönade håret, det var en solig dag och allt var bättre än bäst. Att det här var den dagen vi smsade första gången kommer jag ihåg, jag klagade över att det inte alls var något "extra allt" på min lilla pizza medans du tyckte du var stencool som kunde smsa och föna håret samtidigt. Det fortsatte den här vägen och vi pratade mer och mer, vi lärde känna varandra på djupet, blev soulmates, systrar.

Vi pratade hela natten, från 23.00-04.30(05.30), vi pratade om allt mellan himmel och jord. Tillslut kom det fram, sanningen om hur jag mådde, hur mitt liv såg ut i verkligheten, om hur ditt liv såg ut. Man skulle kunna säga att jag gav dig halva mig. Jag kommer alltid tacka Gud för att den extra timmen var just den dagen(natten).

Allt rullade på, du hjälpte mig att bygga upp mitt självförtroende, mina kompisar sa att jag var mycket gladare, jag tror alla i min närhet såg hur en sol började lysa i mig igen. Mitt liv var på topp nästan dagligen och dom dagar det inte var det fanns du där med en öppen famn, tröstande ord. Du vände dig till mig om det var något, vi dansade med varandra i regnet skulle du nog sagt. Vi gick genom eld och vatten, storm och hav, djupa dalar och höga berg med varandra.

Sen kom den tiden då du var helt krossad, jag försöka vara där för dig, det är inte så lätt att bo 359 km ifrån varandra. Du klarade det, du kom på fötter igen. Det mesta vart bra igen, dom stormande haven lugnade ner sig.

Mitt jullov tog fart, och det kan varit det värsta lovet jag någonsin haft. Just pågrund av dig. Du svarade inte på varken Facebook, sms, samtal, ja det var som om du var borta. Nu i efterhand vet jag att det var för att du tappat fotfästet igen. Men jag kan aldrig sluta undra varför du inte sa något, varför du inte skrev att du ville vara ifred, varför du inte ville prata med mig. Jag blev besviknare än jag någonsin varit och skrev en hel del sjukt taskiga saker av ren panik, jag var tvungen att släppa ut all min besvikelse och ilska.

Sedan dess har jag fått ett gott nytt år från dig, no more.

När jag började det här inlägget hade jag nte en tanke på att skriva allt det här, jag lät tankarna och minnet få bestämma ikväll.

-Hata omöjligheten

Goddag!

Imorgon är det exakt en vecka kvar till min sweet 16!!!! Något som stått högst upp på min önskelista sedan jag var i Helsingborg är en stickad tröja, en speciell, det finns bara två personer som kan göra den och som vet vad jag menar för tröja, och jag är helt hundra på att jag inte kommer få den, tyvärr!
Det som kommer tvåa på min lista går nog inte heller att få. Att få gå på melodifestivalsfinalen och sitta på parkett, lite svårt då alla platser är slut, tyvärr!
Nu vet ni! Om någon skulle ha en biljett i fickan så varsågod ge den till mig! Och tröjan... Omöjligt.

Ska straxt hoppa på cykeln med musik i öronen och slänga ut lite reklam till folket. Ha de gött!

-Johanna leker schlagerpanel

Dansande sitter jag nu här framför dataskärmen. Hur gick det ihop?! Jag är lika pepp nu som efter alla andra lördagskvällar med Melodifestivalen. Förra året var det en skam att titta på Melodifestivalen enligt typ halva min kompiskrets (stavas det så?!), men i år, jo nu sitter minsann varenda kotte klistrade! Okej, klistrade kanske var att ta i men dom kollar! Jag lovar! Det bästa är att eh.. vågar jag skriva det jag tänkt skriva? Det bästa är att en, kanske två till och med har börjat gilla typ samma bidrag som jag! WTF!? Nu tänker ni, wow vem bryr sig? Men sanningen är den att jag och mina vänner har aldrig, never ever, haft samma musiksmak, gillat samma låtar, inte änns samma musikgenre. This is amazing! Artister så som Ulrik Munther och Molly Sandén skulle aldrig gått hem hos dom för ett, två år sedan, men nu! Yes!!! Mina vänner skrämmer mig ibland.. Jag låter som en galning gissar jag på, men jag bjuder!

Nu hoppas jag att ni hört och sett alla bidrag i årets tävling, annars kan ni sluta läsa här och klicka er vidare till nästa sida.

Jag kan nästa säga helt säker vilka som är mina tre favoritbidrag, nästan. Vilka tror ni att det är och vilka bidrag står högst upp på din topplista? Självklart lyssnar jag på dom låtarna som har så mycket schlager det kan bli i sig dvs. Perrelli, Sean Banan osv, men här nedanför är min topptrelista;

Plats nr 1!
Ulrik Munther-Soldiers
Jag är totalt nerkärad i det här bidraget! Texten, framförandet, gitarren, munspelet, Ulrik själv, ja jag kan göra den här listan hur lång som helst! Men om ni sett framförandet (som jag hoppas alla gjort) så förstår ni vad jag menar! Texten är nog nyckeln i låten, jag gissar på att det är den som är anledningen till varför låten redan ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har inte så mycket att skriva om det här bidraget mer än att jag älskar det! Så lyssna och njut!

Plats nr 2!
Loreen-Euphoria
Vad ska man säga här? Amazing? Underbart? Förtrollande? Jag satt med hakan hängandes till knäna när Loreen hade sjungit klart, vilken röst! Hela det här bidraget är så mäktigt, häftigt, coolt, använd vilket ord du nu känner passar bäst. Den största anledningen till att jag har fäst mig vid Euphoria är helt klart Loreens röst! Gudars, någon som vill ha min stortå och jag får den rösten? Jag skulle dö för att äga en sådan röst. Speechless!

Plats nr 3!
Molly Sandén-Why am I crying
Tre saker som gör den här låten underbar. Ett, Mollys inlevelse när hon sjunger! Man ser hur alla känslor flyger ut rakt ifrån hjärtat. Två, texten, lyssna så förstår ni vad jag menar. Tre, rösten! Jag har mer eller mindre följt Molly sedan hon vann Lilla Melodifestivalen eller vad det nu heter, jag älskade hennes enorma röst från första stund! Vad ska man säga mer? Hela det här framträdandet kommer rakt från hjärtat, så hur kan man inte gilla det?

-Nyfiket och störtskönt

Värst vad folk blev intresserade av att läsa all den skit jag skrev ner, statistiken höjdes rejält kan jag lova bara för att jag råkade skriva på facebook att bloggen är uppdaterad med en massa tråkiga ord. Slutsats: folk är så jävla nyfikna att dom klickar sig in på saker som det till och med förvarnas att dom är tråkiga. Vilken mening, helt oläslig.

Ta er en titt på videon nedanför här, detta må va den galnaste människan jag sett, ja störtskön! Snacka om att vilja vara den typen av människa! Fick någon sorts överenergi nu.... Känner för att skrika.. skulle gjort det om det inte råkade vara så att huset låg och sov (ja människorna i huset, inklusive hundarna). All energi, bra dålig, ful, fin ja whatever, allt tillsammans kryper ner i benen. Ska vi ta några varv runt datastolen? Jag röstar för ett ja!!!!!! Say WEEEEEEHOOOO!!! Och ni, när ni ändå är igång kan ni ju spana in alla andra klipp tjejen gjort. Ni lär inte ångra er!


Jag borde inte säga att det kanske är påväg en ny blogg design va? Jag sa påväg, och då menar jag att det har ploppat upp en ide i mitt huvud som jag ska försöka göra till verklighet. Egentligen har det bara kommit upp en ide om en ny design, inget om hur den ska se ut eller inte.

Kanske dags för mig att säga godnatt innan det slinker ur en hel bokstavsorm med konstiga bokstäver som sätts ihop till ord som ingen egentligen vill eller kan läsa. Godnatt allt nattfolk!

-Don't think, just sing

Någon som vill ha en äcklig hals eller en näsa med inbyggd kran? Mange bjuder! Skämt å sido.

Medan jorden blir plattare av att snön smälter bort sitter jag inne vid datan och har tycker synd om mig själv. I början av den här veckan bestämde sig min röst för att fungera ytterst lite, visst jag fick fram ord men de var knappt. Om man nu har en hjärna som kan tänka och föra slutsatser så fattar man att sjunga är inte att tänka på. Om ni inte bor med mig eller lever väldigt nära inpå mitt liv så har ni ingen aning om jag jag skriver för nått just nu. -Sjunga?! -Gör hon sånnt?! Kanske är det någon tanke ni har huvudet just nu? Men ja, jag sjunger nästan hela tiden hemma, om humöret tillåter. Jag lovar, jag kan reta gallfeber på varenda kotte med min sång.

Men att sjunga är mitt sätt att få ut glädje och energi på (förutom träningen). Om jag har en dålig dag eller bara är allmänt nere så kommer det inte ut en ända liten ton, det är omöjligt! Förstår ni då hur det är att ha hållit inne all energi i en hel vecka för att man har en röst som inte tillåter en att sjunga? Där av en av anledningarna till att jag går på någon slags överenergi just nu. JAG VILL SJUNGA NU, men kan inte!

Till sist, en sak som alla bör veta, jag sjunger inte bra, om man ska jämföra skulle man kunna jämföra med en död igelkott. Det är en sak som är säker.

-Nothing happens

Hej hej kära vänner!

Sanningen är att hela veckan som gått har jag legat utslagen på min säng med feber, hosta och annat otrevligt. Igår kände jag mig bättre men sov bort halva dagen, den tiden jag var vaken spenderade jag med att tvinga mamma att skratta åt mina enormt kassa gryma skämt samtidigt som jag var lite olaglig och övade på Ulriks autograf. Som ni kanske märker så hade jag mer än överenergi samtidigt som kroppen vart helt död efter ett ända steg. You know my problem, right?!

Idag skulle jag åkt till Kalmar och träffat världens bästa personer, men nej, min lilla kropp vill plåga mig och är fortfarande inte helt okej. Det skulle vart mer än behövligt att träffa människorna, att få garva sönder till världens bästa humor skulle sitta finfint kan jag lova! Jag får helt enkelt hoppas på att dom har vägarna förbi Kalmar snart igen.

Har jag nämt att jag har sportlov denna vecka? Nej. Känner inte att det är nödvändig information då det hänt absolut ingenting i mitt liv. Riktigt ruttet! Grejen är den att nästan varenda människa på Facebook, bloggar, twitter, instagram och liknande är iväg och åker skidor. Det var ju det mitt sportlov skulle innehålla, en massa åk i backen och pinsamma fall i liften. Nu drömmer jag lite...
Bara för att jag är allt för less på mig själv just nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, slänga kläder  i tvätten, bädda sängen, vädra ut all sjukdom och allt sånnt där tråkigt, jobbigt. Vi får se vart dagen slutar. Vill ni ha en bild? Slänger med en om det skulle vara någon som faktiskt skulle vilja det. En arkivbild från Helsingborgsbesöket. Ha det bäst!

-ULRIK MUNTHER

ULRIK MUNTHER GICK TILL FINAAAAAAL!!!!!! Jag andas INTE normalt ännu!!!!! H Y P E R ! ! !

-Black & White

Modell: Hanna Hallberg

-Färg vs svartvitt-you can changes fast

Svaret är ja, vänner, ni får skratta! Att jag såg ut såhär för tre år sen... Jag skäms!

-@HannaHallberg

Vilken verision gillar ni bäst? Den med varmar toner eller den med kallare?

-you make me happy

Hejsan vänner!
Nu kommer jag med glada nyheter! Imorse kände jag hur foto sugen jag var, och kom på att det var månader sen jag hade framme kameran sist.. Så... Jag skickade iväg ett sms till min fina vän Hanna och hon var såklart på! Vi gick rakt ut i snön och ja,, snö upp till knäna! Jag har ännu inte laddat in några bilder till datan, men jag kikade igenom dom alldeles nyss, och det ser bra ut! Självklart kommer jag lägga upp resultatet här, imorgon eller på tisdag! See u friends<3

-Ett löfte är ett löfte

Då har jag publicerat ett inlägg, om ni orkar scrollar ni nedåt så hittar ni det! ;)

RSS 2.0