< Till bloggens startsida

-Every time you lie

Jag har suttit med en blank sida framför mig nu i snart tre timmar. Jag visste vad jag skulle skriva, men tankarna flög iväg åt ett annat håll och koncentrationen lika så. Så ni får vänta, igen, stackars er! Men jag lovar, jag håller mig inte borta från bloggen i mer än två dagar! Deal?

-I will be rising from the ground

Hej kära läsare!
Känner mig som en liten prinsessa såfort jag ska krypa ner och sova, eller vaknar på morgonen i min säng. Så tips till er om ni vill starta och avsluta dagen med att känna er som prinsessor, köp rosa överkast!

Har startat dem här dagen riktigt sakta men säkert. Fick på mig "vanliga" kläder runt tre, och fram tills dess har jag bara legat i min säng och ätit godis. Härligt värre! Sen kom det mindre roliga, jobb. Och tanken att det var skola imorgon.

-Never forget that I love you

Måste nog kalla denhär dagen för den mysigaste och roligaste dagen genom tiderna! Jag har spenderat dagen med två helt underbara personer, Linnea och Melicia. Dom tjejerna kan man inte annat än ha roligt med!

Så för att göra en lång dag kort kan man summera det hela med en snuskig gubbe som ville ha mitt nummer, två bamsekramar som välkomnande, tre losta tjejer, titt i affärer, påpekat vilka affärer som är konstiga, blivit helt proppmätta på kinamat, blivit rädda för kineser och insett att dom tydligen inte gillar korsringar, blivit fascinerade av sverigest största godisbutik, suttit mitt i Baronen och  haft allmänt trötta ben/ryggar, nästan två timmars skratt och prat inne på Ben & Jerrys, tre nedstämda personer påväg till stationen för att säga hejdå, två till bamsekramar och 3 timmars buss/tågresa hem med tårar som vill rinna. UNDERBAR DAG ALLTSÅ!

Att man känner saknaden redan efter en minut är inte okej! Att känna saknaden av en lika stor bamsekram när man är ledsen är inte heller okej! Men två helt underbara tjejer som jag lär träffa igen. Bästa dagen på länge! Love u♥

-Back on track

Tjolahopp alla vänner och ovänner!
Har dagen till ära skaffat mig lite längre naglar! Har minnsan min mamma och pappa att tacka för det. Det känns rätt ovant men börjar redan vänja mig. För er som inte vet har jag alltid haft Sverigest kortaste naglar typ...

Tog mig en sväng på stan med Emma efter skolan, lika dött som vanligt. Drog med mig tjejen in på Ogräs och hittade en hel del helmysiga tröjor, men lyckades bara slösa pengarna på en, och min nya favorit måste jag nog säga att det är! Nödvändig information som jag vet att ni ville veta. Kram på er.
Instagram, -jojjo

-

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig!


-


-

Jag kommer inte dyka upp här på ett tag I guess.. Bara så ni vet.

-Jag kommer tillbaka, snart

Jag ska inte babbla om förlåt och sånnt massa skit. Nu har ni mig här. Jag lever. Panik över det mesta. Ja, jag återkommer. Puss!

-Saknar..


-Thailand Poda Island 9/12-2011


-Apigt smakprov

Sitter och redigerar en hel del aproliga bilder från Thailand, Poda. Jag lägger upp bilderna här när dom är färdigredigerade. Så länge, ett lite aproligt smakprov ;) Vitsigt värre!

-18.48

Hejsan vänner!
Idag klockan 2 för att vara exakt, klippte jag mig. Det är en stor sak! Förra året (2011) klippte jag mig EN gång! Ja ni läste rätt EN ändaste gång! Och nu skulle hon klippa av det slita i håret.. och det vart tre cm, vad händer?! TRE cm av mitt hår är slitet när jag inte klippt det på ett år... Me like! :D Hohoh :') Ha en bra dag vänner!
image description

RSS 2.0