< Till bloggens startsida

-Dipdye, pink, hell ya

Och så var det de här med dipdye, så otroligt jävla snyggt på dom som passar i det!

Men när jag tänker efter så garvar jag ihjäl mig, för igentligen, hur barnsligt och kul ser det inte ut när folk går omkring med alla möjliga färger i håret?! Jag håller fortfarande fast vid att det är dö fränt!
Själv har jag fått höra från flera håll att jag skulle passa superbra i en dipdye, men feg och rädd om mitt hår som jag är så vågade jag inte färga det i en skrikig färg, så smart som jag är eller inte så gick jag och köpte mig en knallrosa hårmascara bara för att testa. WOW säger jag! Helt freaking underbart, jag älskar det! Ja förstörde det hela med att duscha ikväll dock, men såfort det blir tid över ska mamma slinga mitt hår i ljusare nyans och jag ska kleta på lite till rosa färg, ordentligt den här gången!
Men så kommer det till att jag ska klippa mig inom en snart framtid, jag funderar på att göra en rosa dipdye men bara toning... Men vågar inte!!!!!!!!  Jag kan meddela er den dagen jag får en rosa dipdye, det lär nog dröja....

image description
Me and my pink dipdye.

Puss och kram skum banan!

-My new love

Instagram laggar och vill inte spara bilderna, så ni får en underbart fin printscreen (ursäkta stavningen) direkt från the instagram! Gulligt värre!
Men nog om det, som ni kanske inte ser så tydligt har jag vart och köpt mig en avslutningsklänning! Jag är mer eller mindre förälskad! Jag tänker vara taskig, så ni får inte se förns det är dags att använts klänningen! Mohahhaha! Typ...

För övrigt rullar livet på i samma bana, inget speciellt med det.
Puss och godnatt för mig.


Hej, godmorgon, hallå, goddag!

Förra inlägget såg lite hejkomochhjälpmig ut, det vare ett mobilinlägg och jag med min nöthjärna har inte riktigt listat ut hur man kan ändra dom inläggen. Dom visas liksom inte och blablabla!

För övrigt sökte jag till ett mer eller mindre drömjobb igår! RixFm söker en festivalreporter till i sommar, this is my dream people!!!!! Gå in på rixfm.se/sommarjobb ifall ni också vill söka.

Fyfarao vilket kasst inlägg det blev! Jag är trött som ett as älskar måndagsmorgon!!! Ha en bra dag vänner!

-Som en boll kommer jag tillbaks till dig

Halli hallå!

Jag har haft sån överenergi i mina ben hela veckan, lite svårt att sitta still om man säger så, och jag har i regn tillochmed! Det var länge sen kan jag säga! Känner för att gå ut och springa, men jag har faktiskt redan tränat idag, så det får vänta. :(
Något som faktiskt måste göras är att vika reklam, hejjaghatarmittjobbtyp.

Nu ska jag studsa vidare! See u!!!!


-Säl, delfin


-Charmiga apor


-Kamel

Jag måste erkänna att jag tycker synd om kamelen...

-Zebra


-Tiger


-I'm back my friends

Hej kära kompisar som är kvar!

Att det fortfarande finns folk som tittar in här är mer eller mindre otroligt! Vad ska man säga) Mitt liv har väl inte vart en dans på rosor dom senaste veckorna (bortsett från några av dom). Det var nästan en månad sen jag skrev här, läskigt vad tiden går fort!

Under den här månaden har jag hunnit varit hos min moster och jag har varit på Cypern, de ni! Jag kan glädja er med att jag har ett antal bilder att visa upp för er, dom flesta ligger i kö för redigering just nu, så en del kommer komma under kvällen, dom andra tidsinställer jag till i morgon och framåt! :) Jag ska även försöka fortsätta på listan 1- 29!

Vi ses och hörs när bildredigeringen är klar!

RSS 2.0