< Till bloggens startsida

Mitt år 2012

Jag hade tänkt dela med mig av mina höjdpunkter ifrån 2012, och jag har aldrig gjort något liknande innan så ett lycka till, till mig och så kör vi! 
 
Januari: 
I slutet av månaden träffade jag mina kära vänner Linnea och Melicia för första gången om jag inte minns helt fel. Vi shoppade i kalmar, åt kina och käkade B&J som sedan skulle bli en liten tradition för oss när vi träffades! En rikigt mysig dag! 
 
Fabruari: 
För första och ända gången i mitt liv bakade jag bullar, det är värt att uppmärksammas! 
 
Mars: 
Som alltid i början av mars fyllde jag år, 16 den här gången. En av mina presentar var biljetter till Melodifestivals finalen, en kväll som är värd att minnas länge! Jag tog endast med min systers kamera och lyckades nog inte att få en ända bra bild... 
 Några veckor efter vårt Stockholmsbesök drog jag med mig Emma till Linköping för att glo lite på Ulrik och shoppa! 
 
April: 
Jag började månaden med att besöka min moster och lillkusin, vi drog till kolmården, red kamel och jag hade med kameran och fotade det mesta. Det största med den här resan var att jag rörde vid en orm! Riktigt stolt efteråt!
 
En regning natt i slutet av april drog min syster och jag till Cypern. Där käkade vi underbar mat, solade oss till två kräftor, badade i hotellets vattenpark, drack en banandrink och hade det mysigt! 
 
Maj: 
I maj hände det inte speciellt mycket mer än att min klass vann spexfotot som vi aldrig trodde vi skulle göra!
 
Juni: 
Precis i början av juni drog jag med mig Emma till Jönköping och RixFm, en riktigt grym dag med pizza, McDonalds, shopping och bästa sommarkänslorna! 
 
Någon vecka senare slutde jag nian och jag har aldrig varit så rädd för framtiden och jag har aldrig kännt en sån lycka att vara "fri" från skolan! Den dagen kommer jag komma ihåg länge, så mycket skratt, tårar och kramar! 
Jag började mitt sommarlov med en massa härliga solhäng med kompisar!
 
Juli: 
Jag började jobba på mitt första sommarjobb, på kyrkogården. Inte dom roligaste veckorna men det var helt klart värt de sen när pengarna rullade in och den där extra brännan jag fick! 
 
Augusti:
Jag spenderade en dag på cykel ute på Hasselö tillsammans med Hanna och bara hade det allmänt mysigt! 
Sedan njöt jag av dom sista dagaras sommarlov och åkte med pappa till Stockholm för några dagar mys och för att titta på Dngalan, sedan åkte jag ännu en gång till Linköping för en RixFm spelning. 
 
Min finaste vän Beckan flyttade ifrån viken och det skulle bli många gånger att sakna henne! 
Skolan började och jag har aldrig varit så nervös som då, men nu är jag riktigt nöjd över mitt val och min klass!
 
September: 
Det finns inga bilder eller nånting ifrån spetember, så jag antar att det var en månad som bara var helt vanlig med skola och allt. 
 
Oktober:
Jag gick ut på min fyra veckors praktik och trivdes som fisken i vattnet, dock lite tidiga mornar för min del...
Under tiden som jag var på praktik flyttade vi ifrån vårt kära hus ner till stan och jag kan inte säga annat än att jag stortrivs!
 
November:
Inget speiellt hände i november, jag gick mest och väntade på att det skulle bli december..
 
December
Jag räknade dagarna till jul och månaden gick superdupersnabbt, jag fick jullov och blev bjuden på fika. Julafton kom och det var inte den bästa, men det kan det inte alltid vara. 
 
Min bästaste vän kom äntligen hem till viken igen och vi gick loss framför kameran och hade så kul som bara jag kan ha med henne! 
 
Gott nytt år vänner! 

Kommentarer
Syrran

Cypern 2013!????!!!? Puss

2012-12-31 @ 16:52:11
Cajjo

Fin blogg ! :)

2013-02-16 @ 17:00:01
URL: http://cajjohjartamadde.blogg.se/
erika

Vilken fin blogg du har!

2013-02-21 @ 01:04:25
URL: http://erikakarantas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:

E-postadress: (Bara lilla jag som ser)

Har du en blogg jag kan titta in på?:

Kommentar:

Kom ihåg mig!
Trackback