< Till bloggens startsida

-Blablabla

Känner att blogg ingen går sämre och sämre, och ännu sämre kommer det bli... Ska nämligen ut och paddla imorgon med klassen och vi övernattar även någonstanns om vi överlever det vill säga ;) bilder är ju inte så att ni blir överösta med direkt så ska googla på hur man får in dom någon gång ;) puss!

-tips på bloggar

Bloggar från IPaden och har fortfarande inte kommit på hur man gör länkar... (a) men kör på ändå! Tänkte tipsa er om några bloggar, eller snarare dom jag läser dagligen.

Bloggar jag läser

- www.fokis.se
- www.josefineaaspeteg.webblogg.se
- www.midusa.blogg.se
- www.linneastess.blogg.se
- www.idaemeliinda.blogg.se
- www.josefineandersson.se
- www.lisahofc.blogg.se
- www.fransson.myshowroom.se
- www.tinkerbella.blogg.se

-lite seg i starten bara

iPad 2 + Instagram

-Nya detaljer

Jag måste bara  börja med att fråga vart alla läsare tog vägen igår, statistiken skönt wett mycket asså! Okej jag bloggade inte men, men... Nu tar vi nya tag! Och jag började med att ändra lite smått på designen. Inte helt nöjd, men bättre än förra iallafall! :) puss och kram!

-Prat om självförtroende

Känner att jag vill skriva av mig lite, allt gått upp och ner, ibland ä humöret på topp och ibland dalar det som jag vet inte vad. Just nu VAR jag helt på topp, men så dalar det, jag tänker inte säga varför men de här gången finns det en anledning!
Under dethär sommarlovet har jag fått ett självförtroende, som heter duga! Jag har fattat att jag lever i min kropp, det går inte att ändra på hur man ser ut, och jag står för vad jag säger fullt ut! Alltså också dethär också! Mitt humör har vart på topp nu i typ tre dagar utan att jag änns vart nära på att dala ner till botten. Det har vart underbart! Och nu bryr jag mig inte längre om folk som försöker dra ner på självförtroendet genom att alltid komma med kommentarer som, vilka tjocka lår, så jävla ful osv osv. Nu står jag och tar emot skiten men aldrig att jag skulle bry mig! Inte ett dugg!
Det är bara fyra stycken av mina vänner som vet vem JAG är, dvs dom jag träffat på senare tiden och en till... Folk som inte känner mig skulle nog beskriva mig som tyst, tillbakadragen, blyg osv. Däremot folk som känner MIG skulle nog beskriva mig som pratglad, framåt, och rolig! Helt tvärt emot alltså! När jag sitter och pratar med en väldigt BRA människa på facebook så kommer allt och inget ur mig, och hon känner igen sig! Hon är bara sigsjälv och INGEN annan! Så jäkla bra alltså!
Och sen har vi en heldel som hänt i sommar som gett mig minnen för livet och självförtroendet! Jag hoppas att ni som läser detta kommer att ta till er och förstå att det INTE är okej att trycka ner folk! Och att ni förstår att ett bra självförtroende är guld värt hela livet!
Ha det bra och lev livet med huvudet högt! Puss!!

Ps. Jag kommer nog läga till lite uppdateringar vad det gäller texten, typ fet text och mellan rum och grejjer... Ja ni fattar

-Svartvit, Ulrik Munther

Är inte helt nöjd med bilden själv men kände för att lägga upp den ändå :)

-Happyday!

Tänkte slänga upp ett litet inlägg nu lite snabbt. Och ja det kommer minst ett till ikväll! Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka lite fortare och äter Ballerina kex! :D hahah Måste säga att energin jag fått under sommarlovet ger verkligen GLÄDJE!!! asså jag tror det var över ett år sen jag var såhär glad! men,men mer om det senar!
puss och kraaam skumbanaaan! :D

-Fotograf fransson: ulrik munther

Här hittar ni "Fotograf Fransson" som jag snackade om förut! :) Och här får ni ett smakprov på hur duktig hon är:
http://fransson.myshowroom.se

-Sitter och väntar...

Sitter och klickar runt lite på IPaden i väntan på att "en viss Fransson" ska lägga upp ett par bilder! Länk till den otroligt goa och glada tjejen och ett bar bilder som hon tagit kan jag lägga upp lite senare eller imorgon :) sen jag kom hem från skolan ca ett så har jag gjort precis ingenting! Så därför ingen uppdatering "tumme ner". Ses nog senare igen :)))

-Tvnörd här!

Sitter och glor på Fångarna på fortet, efteråt hoppas jag på att True talent ligger ute på tv3s hemsida så jag kan sätta mig och glo på de istället ;) Känner mig som värsta tv-nörden nu! haha ja det kan man ju ha sin åsikt om... Var rätt trött efter skolan och det var bara att skynda vidare till träning efter man fått lite mat i magen. Jag ursäktar om detta blev ett väldigt tråkigt inlägg... Somsagt, är trött!!!!

-Cause you're amazing, just the way you are!

Godmorgon! Pigga och glada? Själv är jag hyfsat pigg just nu iallafall, men det lär ju ändra sig! Haha! Nej men idag går jag till tio i fyra och det känns inte speciellt lockande! :s speciellt inte när pappa och syster drar ut på sjön! Jag hinner inte tidsinställa något inlägg så ni får nöja er med att vänta tills jag kommer hem! :) kram

-Maria Wern med familjen

Sitter med familjen och tittar på Maria Wern, tänkte bara göra ett kort inlägg nu. Skola imorn och allt känner mig inte så pepp alltså! Men men, smällar man får ta livet! Träning efter skolan och ser riktigt fram emot det! :D kramen till er och jag säger nog godnatt nu också! :)

-It will only hurt when I read it, but I can't stop

Tänkte visa er mitt schema, som jag förövrigt tycker va sämst! Kom på att jag nästan bara har iPad bilder i bloggen nu, och min ända ursäkt till det är att jag inte orkar ta upp kameran och sen lägga in dom på datan. Hehehe
iPad 2 + Instagram

-New, 39:- Åhléns

Jag som trodde att jag "redigerade" bilderna i samma... hahah fail från min sida där då! ;)
iPad 2 + Instagram

-In the dream is the life perfect!

Sitter och tar det lungt i sängen, med lite radio, små pratar med folk, och drömmer mig bort lite. Det blev cirkus två timmar i skolan, fick en massa info och så som alltid första skoldagen. Inget mer intressant om skolan. Men efter drog jag och tre friends ner på stan och tog oss en fika, dom köpte även varsin kalender och jag köpte mig ett pennskrin, helsvart, kanske kommer in instagram bild på det senare :) Eftermiddagen har jag inga planer på, jag får väl fortsätta göra det jag gör ett tag:) kram på er sålänge!

-Skolan börjar om 25 min.

Sådär, då har jag lyckats ta mig upp ur sängen och är (redo) för skola. Vet inte vad jag kommer sakna mest, min iPad eller att lyssna på Ulrik hela dagarna. Hahaha

-Sista inlägget... Och nu blir det höst

Lite sorgligt är det allt! Det här blir det sista inlägget på sommarlovet, och jag har verkligen ingen lust att gå tillbaka till skolan, men så är livet... Nu ska vi inte deppa ihop för de! Så mycket som sommarlovet har bjudit på nu i slutet! Att få se och prata med Ulrik två gånger är definitivt det allra bästa! Och imorn kommer jag att gå omkring med Ulriks autograf på skon med ett leende på läpparna! Jag kommer visa er skon någon annan dag! Ska lyckas få en bra bild bara :) kram puss och godnatt alla! :D

16:36

Bjuder på två bilder därå, har ju inte så många på mig själv i bloggen.
iPad 2 + Instagram

Prat om skola och annat tråkigt!

Hade tänkt mig gå ut o jobba lite, men har veeeerkligen ingen lust! Men sånnt är livet ibland. Mamma kom hem med lite pennor och klistermärken igår, så ska sätta mig och skriva ner lite i almanackan och så när jag kommer hem sen. Efter det sätter jag nog mig vid iPaden och latar mig, det är ju trots allt sista kvällen på sommarlovet. Tyvärr måste jag nog säga. Men vi ses senare!! :)) Byeee!
iPad 2 + instagram

Gårdagen i Linköping

Jag säger bara VARNING! Det här kan bli långt.

Dagen började med att jag och Emma typ stressade sönder för att inte missa tåget till Linköping och Rix Fm Festival, och ja de ledde till att jag lyckades glömma kameran hemma, så tyvärr inga bilder. Fast vad gjorde de att jag glömde kameran när reget vräkte ner hela dagen? Inget tycker jag! För allt vart blött, blött och åter blött! Härligt, jagvet (eller inte!). Lyckades iallafall komma fram precis i lagom tid till tåget. Väl på tåget körde vi en hejdundrandes massa kort, allt var tråkigt om inte jag vann (såklart) heheh! När vi äntligen kommit fram uppstog nästa problem, att hitta. Vi gick omkring i ca en kvart och letade efter subway som vi sen aldrig hittade, utan det fick bli McDonald's ist. När vi ätit klart var det dax att gå för att se Ulrik Munther och sen få skon signerad (har tjatat rätt länge om de asså!) och då kom nästa problem, att hitta dit, alltså jag och linköping=ingen bra kombition! Men vi gick och gick tillslut stannade vi och frågade en om vägen, och tror ni inte att bara vi tog två steg till så ser vi hela scenen och allt?! Han måste trott vi var helt dumma i huvudet! Men,men, Väl framme ställde vi oss lite fint bakom alla paraplyer och såg från början ingenting, men sen när Ulrik kom flyttade alla på sig och då helt plötsligt ser vi allt?! heheeh :D! Sen körde han Boys don't cry (precis som i Kalmar) lika bra som alltid! Efter låten gick Emma och jag och köpte oss varsin singel, för att få lite förtur (a) Hela tiden spöregnade de och jag var inte speciellt sugen på att ta av mig skon men whatever skulle ju ändå bli ännu mer blöt sen så. Så kom jag fram efter typ tio min.

Ulrik: Heeeeej!  :D
Jag: Heeej! :D (räcker fram skon, och lyckas trassla in mig i skosnörena!)
Ulrik: Hahah går det bra?
Jag: njaa, haha
Ulrik: (signerar)
Ulrik: Varsågod dårå! :D
Jag: Taaack :D
(skapligt arg på mig själv för att jag inte vågade be om dendär kramen!)

Efter att vi fått våra autografer ställde vi oss vid trappen så att vi skulle komma så när som möjligt när han  gick ner från scenen, och vi lyckades helt klart! Ställde oss under en massa träd och stog där och såg på soundcheck(en) i en timma tills det var dax för Danny att signera, ställde oss i kön (som var rätt mycket längre än Ulriks) kom fram typ efter en kvart/halvtimma.

Danny: Tjeeenare! :D
Jag: Heej :D
Danny: (signerar)
Danny: Varsågod!
Jag: Tack :) meeen asså skulle jag kunna få en kram?
Danny: (tittar lite snett) ja men det e klart!
(KRAAAAM)
Jag: Tack :D


Efter signeringen med Danny var det en timme kvar tills de började, så vi gick och ställde oss nästan längst fram. Och väntade, och väntade i en timme dårå. Segt som tusan vare! Men sen vart klockan 18:00 och det började. Dom körde igång med Ramsells, Sen kom Ulriiik! :D Han körde först Boys don't cry sen Born this way och efter det Sticks and stones(!!!!!!) och fasiken vad glad jag blev när han drog igång Sticks and stones :D! Efter Ulrik kom Andreas Johnsson, Swingfly, Love Generation och Jay Smith. (Om ordningen stämmer vet jag inte helt säkert) Vi vart tvugna att gå sen, så vi hann bara se en låt med Tove Styrke och missade Danny!!! :'( tusen tårar på de asså!!!! :'@ Det var så mycket bättre drag i Kalmar asså! :o kanske berode på att de var BRA väder där! Men så fick vi ju problem med att hitta tillbaka till stationen igen! xd hahaha! Duktiga är vi. Men sen kom vi rätt iallafall. Så satte vi os helt dyngsura på tåget och jag halvsov hela vägen hem. Måste säga att det var en sjukt lyckad dag, trots regnet!

Bilderna får tala för sig själva så ni vet!

IPad 2 + instagram

Puuuss, Ulriiiik och dannyyyy

Ett inlägg kommer imorn, det lovar jag! Älska rubriken asså! B-) eller idag blire ju föresten....

Rixfm festival: sista bilderna

Titti
Sanna Nielsen
Vincent
Erik och Mattias

catch the day, make it stay, never let it go away

5 saker jag älskar♥

♥- Min Ipad
♥- Ulrik Munther
♥- Friidrott
♥- Äkta vänner
♥- Jeans som passar perfekt (heheh)

http://lisahofc.blogg.se

Tjeniiiixxen ! :D tänkte säga att min dag har inte bjudit på något intressant, det var därför som detdär inlägget aldrig kom förut som jag lovade, men nu äre så att jag skrev för jag villle länka denhär underbart söta och Ulrik-galna tjejen som gav mig en länk bara sådär alldeles nyss och då ska hon självklart få en tillbaka! :) Det var det jag hade att bjuda på för tillfället. Puss & Kram

Slapp, slapp & slapp

Tjenare och go'morron! Älskar verkligen att bara gå runt och slappa hela morgonen. Tänkte ta en bild på min frulle idag men det blev inget med de, känner att det inte va den bästa frukost man kan äta... Heheh ;) Vad dagen har att erbjuda har jag ingen aning om, inget planerat än så länge. Hör senare under dagen, puss och kram skumbanan!!!

rixfm festival: Eric Saade

Massa rök+ dåligt ljus= sämst bildkvalité!
kopiering förbjuden!

Rixfm festival: Ulrik Munther

En enorm bild vart de visst (a) heheh men bilderna på Eric Saade kommer straxt!

Jobb på g

Tjenare! Riktigt Deppväder ute idag asså! Men whatever!!! Drar ma ut för lite jobb alldeles (stavas det så?) straxt. Men senare under eftermiddagen kommer det dyka upp fler bilder från rixfm festivalen. Har ju inte hunnit redigera alla bilder än så jag gissar på att det blir några bilder på sötaste Eric saade! :) ses seeen!

Rixfm festival: Ulrik Munther

kopiering förbjuden!

Tävling, tema sommar hos Julia

Är med och tävlar hos Julia, och temat är sommar. Tänkte tävla med en bild från rixfm festivalen som jag har vart på i sommar. Om ni vill vara med så kommer en länk HÄR!
Och INGEN kopiering av bilder! ©

Förlåååt!

Jag glömde aldrig bort det där med bilderna jag skulle lägga upp, men sen kom annat ivägen och hela kvällen har en viss person blockerat både tv och data, så ja, jag har haft en aning tråkigt ikväll sådär jättekul en fredag liksom ;) men men... Bilderna kommer imorn i alla fall! Och då ska jag göra allt för att försöka få upp vissa av dom :) puss och godnatt! Sweet dreams

I'm alive

Bara så ni vet är jag levandes! Igår gjorde jag något riktigt roligt som ni får se under dagen, ska bara redigera en hejdundrande massa bilder. Annars då? Jo om jag inte har helt fel så har jag hunnit med att vara på sjön, ätit lite mat med familjen och farmor, kört moppe och nästan ner i ett dike... Oopsiii ;) jag har också hunnit med ett iskallt dopp och några timmars Wii spelande med Goa vänner. Men som sagt, det kommer nog komma en hel del bilder från igår :) puss och kram

22:08

Igår kväll vart det lite färgning av håret, så nu är kalufsen några nyanser ljusare. :) Det gillar vi! Jag får se om det kommer upp någon bild på håret eller inte, kom ju på att jag inte har lagt upp någon bild på mig själv i utsläppt hår innan så det kanske det blir lite svårt att se skillnaden, men jaja vi får se :) Annars har min lilla familj vart ute på sjön idag, härligt de asså! Men nu hade jag tänkt krypa ner under täcket och värma dom små fossingarna och leka lite med IPaden. Great! Ni får klara er utan bild idag då internet segar en aning just nu. :s

Min för endast 49:-


Hanniiii

Landade i sängen med IPaden nu efter reklamrundan, anstängande dedär asså! Hade tänkt fräscha till mej lite för att senare köra lite myshäng med Hanna, länk till den bruden hittar ni i sidomenyn. Puss & kram skumbanan!

Billigt på rea!!

Vilken sämst rubrik det blev! Men whatever!!! Under morgondagen kommer det poppa upp ett inlägg under den ny kategorin "shopping", säger ju rätt mycket bara det. Men ni får vänta och se vad det är :!

Ute på havet och far

Sorry! Det var inte planerat att lämna bloggen idag alls, men har vart på sjön hela dagen, sen en träning som var tråkig och gick åt skogen! Så nu får ni ett inlägg och det blir förmodligen det sista fram till imorgon kväll, då jag ska ut på sjön hela dagen imorn oxå :)

Usain Bolt

Tänkte börja dethär inlägget med att säga förlåt för att jag aldrig bloggade mer igår. Lika klantig som alltid så lyckades jag få hela min cykel över mig när jag delade ut den sista reklamen, och det ledde till att jag fick ett supermysigt sår på halva knät, ett litet sår på foten och sådär, ja ni fattar! Gick alltså hela kvällen och tyckte synd om mig själv! Hahaha! Nog om mig... Från och med nu, ska jag försöka med att få in lite bilder i bloggen, och vi börjar med två på Usain Bolt från DN galan. Mer bilder kommer därifrån framöver! Sådär nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv lite grann.. :)

RSS 2.0